Με Γεωργιάδη και Λάζαρο Βαρδάκη ο Αγροτικός Αστέρας

Α.Ο. Χανιά | 5 Ιουνίου 2016, 12:38

Με τον Κώστα Γεωργιάδη στο τιμόνι της ομάδας θα πορευτεί ο Αγροτικός Αστέρας τη νέα περίοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Ο Ελληνας τεχνικός ουσιαστικά προβαίνει σε ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα από τον Εύοσμο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Να σημειωθεί μεταξύ άλλων ότι στο πλευρό του κ. Γεωργιάδη θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Λάζαρος Βαρδάκης, που διετέλεσε στο παρελθόν (στο πλευρό του Σούλη Παπαδόπουλου) γυμναστής στον Α.Ο. Χανιά.

Vardakis
Λάζαρος Βαρδάκης. 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα πλέον την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας.

Ο 36χρονος προπονητής επιφορτίστηκε με υπηρεσιακά καθήκοντα στις 14/2/2016, οδηγώντας έκτοτε την ομάδα σε σταθερά ανοδική πορεία, με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 15 αγώνες πρωταθλήματος.

Επιπλέον, στο διάστημα αυτό ο Αγροτικός Αστέρας συνδύασε εντυπωσιακά την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών με θεαματικές νίκες απέναντι σε πρωτοπόρους της βαθμολογίας, όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης και η Κέρκυρα.

“Νιώθω χαρά και τιμή που εισπράττω την εμπιστοσύνη του Προέδρου, του κ. Θεοδωρίδη, και του Γενικού Διευθυντή, του κ. Στολτίδη. Μαζί αναλάβαμε πριν από μερικούς μήνες την αποστολή για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας και πετύχαμε με συλλογική δουλειά σημαντικά αποτελέσματα. Πλέον, ο σχεδιασμός και η δουλειά συνεχίζονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τις ίδιες αρχές, το ίδιο πνεύμα αφοσίωσης στο σύλλογο και πάντα με απόλυτη συνεργασία μεταξύ μας”, δήλωσε στο agrotikosasterasfc.gr ο κ. Γεωργιάδης. 

Με πετυχημένο έργο αμφότεροι στον τομέα ευθύνης τους, οι Λάζαρος Βαρδάκης (γυμναστής) και Γιάννης Θεοφάνους (προπονητής τερματοφυλάκων) επέκτειναν επίσης τα συμβόλαια τους και θα αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του κ. Γεωργιάδη και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards