Με Φαν Ντούινεν οι προπονήσεις της Τετάρτης

ΟΦΗ | 4 Αυγούστου 2021, 22:12

Με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) συνεχίσθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Έξτρα προβλήματα δεν προέκυψαν για τον Νίκο Νιόπλια που έχει τις γνωστές απουσίες με τον Ναμπί να βγάζει μέρος της προπόνησης. Η ενημέρωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με τον Mike van Duinen να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η σημερινή (04/08) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία ήταν διπλή, πρωί και απόγευμα.

Η πρωινή προπόνηση είχε προθέρμανση, ασκήσεις ταχύτητας με αλλαγή κατεύθυνσης, rondo και τελειώματα φάσεων. Αναφορικά με τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Adil Nabi, Boy Waterman, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, με τον Jon Toral να κάνει θεραπεία.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιείχε άσκηση πάσας, παιχνίδι κατοχής και τελικό παιχνίδι. Ο Adil Nabi ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Οι Boy Waterman, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Jon Toral έκανε θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (05/08), στις 18:30.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad