Με ενθουσιασμό και τρεις απουσίες

Επισκοπή | 27 Οκτωβρίου 2020, 21:07

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη φιλική νίκη στα Χανιά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης των ποδοσφαιριστών της Επισκοπής στο γήπεδο Μισιρίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Λίμα, Πέδρο Μάτος και Νάνι. Το δελτίο τύπου της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Κανονικά και με μεγάλη διάθεση από πλευράς ποδοσφαιριστών βγήκε και το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης στο γήπεδο Μισιρίων.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με φανερή την καλή τους ψυχολογία (μετά και το 0-1 στον φιλικό αγώνα στα Χανιά), ακολούθησαν ευλαβικά το πρόγραμμα που διεξήγαγε ο προπονητής μας Γιάσμινκο Βέλιτς.

Η προπόνηση διήρκησε κάτι παραπάνω από μιάμιση ώρα και στο οικογενειακό “διπλό” έγινε ένας μικρός χαμός με όμορφες φάσεις, καταπληκτικές αποκρούσεις αλλά και όμορφα γκολ.

Εκτός προπονήσεων έμειναν οι τραυματίες Λίμα (θλάση στον (ΑΡ) δικέφαλο), ο Πέδρο Μάτος (τράβηγμα στον (ΑΡ) τετρακέφαλο) και Νάνι (τράβηγμα στον δεξί τετρακέφαλο).

Ο Τσόφλιος ήδη νιώθει καλά, άλλωστε αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό ενώ, ο Βλάσης Ανδρικόπουλος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, το αντιμετωπίζει με φυσικοθεραπείες αλλά δίνει κανονικά το παρών στο πρόγραμμα των προπονήσεων.»

Estrella
xoriatiko