Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του Εργοτέλη!

Μπάσκετ 12 Οκτ 2020, 23:19

Μια ευτυχώς ανώδυνη και περαστική περιπέτεια υγείας πέρασε χθες ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη, Βαγγέλης Γιαννουλάκης

Ο έμπειρος παράγοντας λίγο πριν το τζάμπολ του ημιτελικού με την Ακαδημία κι ενώ βρισκόταν στο Λίντο όπου θα γινόταν ο αγώνας, ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Άμεσα διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παράλληλα υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις, την ίδια στιγμή που οι παίκτες του νικούσαν την Ακαδημία Ρεθύμνου και έπαιρναν το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚ.

Λίγο αργότερα ήρθαν και τα καλά ιατρικά νέα, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πέρασε ένα ελαφρύ έμφραγμα και πλέον είναι καλά στην υγεία του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πάρει εξιτήριο.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση έστειλαν στο πρόεδρο πολλές ομάδες και πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα. Μεταξύ άλλων και η ΕΚΑΣΚ που ανέφερε:

 «Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. εύχεται καλή ανάρρωση στον πρόεδρο του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Βαγγέλη Γιαννουλάκη, που μια περιπέτεια -μικρή ευτυχώς- με την υγεία του, τον οδήγησε στα ασφαλή και σίγουρα χέρια των γιατρών του ΠΑΓΝΗ! Τον περιμένουμε σύντομα πάλι στα γήπεδα δυναμικό και δημιουργικό!».

Καλή ανάρρωση πρόεδρε και από την ομάδα του athlitiko…

karta antonis garden
zgas

Rabona ad