Με δύο σημαντικές απουσίες στις Σέρρες

Χανιά | 14 Φεβρουαρίου 2017, 20:18

Ο Κισσαμικός ξεκίνησε την Τρίτη την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό και ο Σπύρος Μπαξεβάνος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς δύο από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Ο Δημήτρης Τσερκέζος είχε ήδη δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του στο ματς της Κυριακής, ενώ το ίδιο θα γίνει και με την περίπτωση του Αλέξη Σελινιωτάκη, που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι του Ευόσμου με τον Αγροτικό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης αναμένεται την Τετάρτη (15/02) στα Χανιά, αφού απουσιάζει με άδεια λόγω της γέννησης του παιδιού του. Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Γιώργος Θέος, που δεν μπόρεσε να προπονηθεί, ενώ κανονικά συμμετέχει στις προπονήσεις ο Τιάγκο Σίλβα.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού για την προπόνηση της Τρίτης αναφέρει τα εξής:

Με την προπόνηση της Τρίτης ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (19/02, 15:00) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων δεν συμμετείχε ο Θέος, ενώ κανονικά προπονείται τις τελευταίες ημέρες ο Τιάγκο Σίλβα. Με άδεια απουσιάζει ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, που έμεινε στη Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα, λόγω της γέννησης του παιδιού του, αλλά αναμένεται την Τετάρτη (15/02) στα Χανιά.

Για το παιχνίδι στις Σέρρες δεν υπολογίζονται οι Σελινιωτάκης και Τσερκέζος, που έχουν συμπληρώσει κάρτες.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad