Με δύο πέναλτι στο φινάλε η ανατροπή του Κουμπέ

Κουμπές Κορωνίδα | 29 Ιανουαρίου 2023, 20:04

Ο Κουμπές με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Κωνσταντίνου Μπαλαντινάκη πέρασε από τον Βάμο στο φινάλε με 2-1 σε βάρος της Κορωνίδας.

Oinolatris

Οι πρωτοπόροι πέρασαν “δια πυρός και σιδήρου” σε ένα ματς που βρέθηκαν πίσω στο σκορ και έφτασαν σε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γιώργος Κισσαμιτάκης έδωσε προβάδισμα στην Κορωνίδα μετά από κάθετη μπαλιά που δέχτηκε στην περιοχή από τον Φραγκιαδάκη.

Ο Κουμπές έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο και έκανε αρχικά το 1-1 στο 70′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπαλαντινάκης. Στο 85′ κέρδισε πέναλτι ο Καραμιχάλης και ο Μπαλαντινάκης ξανά που ήταν ο εκτελεστής, έδωσε τη νίκη με ανατροπή στην ομάδα του.

Η Κορωνίδα ολοκλήρωσε με 10 παίκτες αφού ο Φραγκιαδάκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση, ενώ αποβλήθηκε από τον πάγκο και ο Αποστολάκης.

Διαιτητής: Αναστασάκης
Βοηθοί: Κοτσιφάκης – Στεφανίδου

Κορωνίδα (Λεωνίδας Πιπεράκης): Ρεβελάκης Μιχ., Κοκολάκης Ι., Κοκολάκης Μ., Αποστολάκης, Τσουράκης, Κοτρωνάκης, Κισσαμιτάκης, Μπικάκης (43′ λ.τρ. Τζαγκαράκης), Ρεβελάκης Π. (75′ Αγκάι), Νικολουδάκης, Φραγκιαδάκης (80′ Γουνάκης)

Κουμπές (Μιχάλης Κορωνάκης): Γιακουμάκης, Απέργης, Βερυκάκης, Ζωιδάκης (46′ Καρατζής), Μαρίνης (46′ Ι. Ροκάκης), Σκυβαλάκης, Λουπάσης (35′ Κυπραίος), Στυλιανουδάκης, Γιανναράκης (46′ Καραμιχάλης), Μπαλαντινάκης, Καλπαζίδης

Estrella

Rabona ad