Με δύο ομάδες οι Μίνι Παίδες του ΝΟΧ σε διεθνές τουρνουά στο Λουτράκι

Πόλο 24 Μαρτίου 2016, 13:44

Σε ένα πολύ σημαντικό τουρνουά λαμβάνει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την έναρξη του πρωταθλήματος πόλο κατηγορίας Μίνι Παίδων.

Ειδικότερα, δύο ομάδες, ο Ν.Ο. Χανίων 1 και ο Ν.Ο. Χανίων 2, συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά “Splash mini tournament” που φιλοξενείται στο Λουτράκι από την “Ατζέντα SportAction” και στο οποίο παίρνουν μέρος συνολικά 24 ομάδες! Ανάμεσα σε αυτές είναι οι ρουμανικές Στεάουα Βουκουρεστίου και Wings Βουκουρεστίου, η KSI Βουδαπέστης από την Ουγγαρία και η γερμανική Berlin. Εκτός του Ν.Ο. Χανίων που δίνει πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτό το τουρνουά, με δύο ομάδες “κατεβαίνουν” επίσης ο Παναθηναϊκός, ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ο Ν.Ο. Χίου και ο Ποσειδών Ιλισίων.

Αναλυτικά, οι σύλλογοι που λαμβάνουν μέρος είναι οι εξής: Παναθηναϊκός (2 ομάδες), Ν.Ο. Βουλιαγμένης (2 ομάδες), Ν.Ο. Χίου (2 ομάδες), Ν.Ο. Χανίων (2 ομάδες), Στεάουα Βουκουρεστίου, Wings Βουκουρεστίου, KSI Βουδαπέστης, Μπερλίν, Ν.Ο. Πατρών, Εθνικός, Ολυμπιακός, Α.Ε. Χαϊδαρίου, Κ.Ο. Ποσειδών Ιλισίων (2 ομάδες), Τρίτων Μαρουσίου, Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης, Α.Ο. Πλιτς Πλατς Ηρακλείου, Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου και Ν.Ε. Πατρών.

Σε ό,τι αφορά τις ομάδες του ΝΟΧ, στις οποίες προπονητής είναι ο Γιάννης Ζαγουράκης, είναι οι εξής:

Ν.Ο. Χανίων 1: Κουτρουλάκης, Μανιουδάκης, Τσιστράκης, Τριποδάκης, Γουρνεζάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Σπάχης, Πρωιμάκης, Περδικάκης, Μαυροματάκης, Μαρκουλάκης, Καπής

Ν.Ο. Χανίων 2: Λουβητάκης, Νικολαΐδης, Καντανολέων, Ασγουδάκης, Μανουσάκης, Νίκολιτς, Κουργιαντάκης, Επιτροπάκης, Καγιαδάκης, Σουλεϊμάν, Πετράκης.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Τετάρτη 23 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 του μήνα.

karta antonis garden