Με δύο απουσίες ο Πανακρωτηριακός στον τελικό – Κάλεσμα για στήριξη

Πανακρωτηριακός | 22 Δεκεμβρίου 2017, 21:33

Τις υπηρεσίες του τραυματία Τσολάκη και του Χατζηδάκη, που απουσιάζει εκτός Χανίων, θα στερηθεί στον τελικό του Κυπέλλου Παίδων "Πατσαρίκας Βασίλειος" ο Πανακρωτηριακός.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου καλεί όλους τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και τους γονείς τους να παρευρεθούν στον Βάμο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των Παίδων για κατάκτηση του τροπαίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας Παίδων του Πανακρωτηριακού ενόψει του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο γήπεδο Βάμου, απέναντι στην ομάδα του ΣΥΝΚΑ, για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Παίδων “Βασίλειος ΠΑΤΣΑΡΙΚΑΣ που διοργανώνει η ΕΠΣ Χανίων. 

Η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο ποδοσφαιριστών, του τραυματία Ευαγ. ΤΣΟΛΑΚΗ και του Ιωαν. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ που θα βρίσκεται εκτός νομού.

Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού προσκαλεί τους μικρούς αθλητές και τους γονείς των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου να παραβρεθούν σε αυτή τη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου.

Όλοι μαζί Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας Παίδων, μέσα στα πλαίσια του ”ευ αγωνίζεσθαι” και με κόσμιες-φίλαθλες συμπεριφορές να χειροκροτήσουμε τους μικρούς αθλητές!

 

Rabona ad