Με Δραγούμη, Αντωνίου τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ

Super League 1 27 Σεπτεμβρίου 2022, 21:46

Οι παρουσιαστές της βραδιάς των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα είναι η Ναταλία Δραγούμη και ο Αντώνης Αντωνίου. Παράλληλα, τα δικά της... εγκαίνια θα κάνει και η μπουτίκ που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Tην προσεχή Παρασκευή (30/09), εκτός από τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, θα λειτουργήσει (για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια) και η μπουτίκ της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το AEK FC Store βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο, σε αυτό που θα υπάρχουν στο μέλλον τα μουσεία και το εστιατόριο. Tο άνοιγμα της μπουτίκ στη Νέα Φιλαδέλφεια σημαίνει το τέλος της λειτουργίας της μπουτίκ στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Μαρούσι.

Παράλληλα δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί, ο Αντώνης Αντωνίου και η Ναταλία Δραγούμη, θα είναι οι παρουσιαστές της βραδιάς των επίσημων εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ όπως γνωστοποίησε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ με σχετική της ανάρτηση.

Το “πάρτι” θα αρχίσει το απόγευμα της Παρασκευής (30/09, 17:00). Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ: «Την Παρασκευή οι πύλες του Ναού ανοίγουν στις 17.00! Να είστε όλοι εκεί όσο το δυνατόν πιο νωρίς για την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης μας γιορτής! Η δική μας αλησμόνητη στιγμή ΕΦΤΑΣΕ!»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad