Με διπλή ιδιότητα στον ΠΟΑ ο Χωματάς

Γ' Εθνική 28 Ιουλίου 2021, 18:35

Με διπλή ιδιότητα επέστρεψε στον ΠΟΑ ο Δημήτρης Χωματάς. Προπονητής (στην Ακαδημία) και ποδοσφαιριστής (στην ανδρική ομάδα).

Για την επιστροφή του Δημήτρη Χωματά στον ΠΟΑ (ως προπονητής της Ακαδημίας της ομάδας του Ατσαλένιου) αναφερθήκαμε εγκαίρως. Αυτό που γνωστοποιεί πλέον ο ΠΟΑ είναι ότι ο Χωματάς θα προσφέρει διπλή υπηρεσία καθώς θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ατσαλένιου αναφέρει σχετικά:

«Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Δημήτρη Χωματά για διπλό ρόλο την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αρχικά, όπως έγινε γνωστό από την ομάδα μας, ο Δημήτρης θα είναι στο τιμ των προπονητών της Ακαδημίας μας την νέα σεζόν.

Παράλληλα θα είναι και στο ρόστερ του Π.Ο.Α ως ποδοσφαιριστής. Του ευχόμαστε και πάλι καλή δύναμη, υγεία και να τα πάει περίφημα και στους δύο ρόλους του!»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Χωματάς ξεκίνησε από την Ακαδημία του Εργοτέλη φτάνοντας ως την ΠΑΕ Εργοτέλης. Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμά του από τον Μοχό πριν πάει για τέσσερα χρόνια στον Πατούχα.

Ακολούθησε (επίσης για μία τετραετία) ο ΠΟΑ κι εν συνεχεία ο Ρούβας, η Δόξα Γαλλιάς, ο Γιούχτας και (την περασμένη τετραετία) ο Ρωμανός.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad