Με διακοπή του πρωταθλήματος απειλεί ο Κοντονής

Super League 1 22 Ιανουαρίου 2016, 18:53

Μήνυμα περί οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος έστειλε στα μέλη του ΔΣ της Super League o Σταύρος Κοντονής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έθεσε προ των ευθυνών τους τα μέλη της Λίγκας με τα οποία συναντήθηκε στο γραφείο του στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, χωρίς όμως την παρουσία του Παναθηναϊκού και τους ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τους ζήτησε να πιέσουν κι αυτοί με τον τρόπο τους την ΕΠΟ ώστε να αντιμετωπιστούν φαινόμενα μη αξιοπιστίας όπως για παράδειγμα οι παραβιάσεις κανονισμών εκ μέρους των διαιτητών.

Παράλληλα, τους επεσήμανε ότι θα διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου!

 Αναλυτικά:

«Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα! Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς και να επεμβαίνετε στην ΕΠΟ. Εσείς πρέπει να πείτε στην ΕΠΟ ότι το ποδόσφαιρο καταστρέφεται. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν αναλαμβάνεται τις ευθύνες σας. Δεν κάνετε τίποτα»!

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad