Με χαμόγελα η επιστροφή στα Χανιά για τους Παμπαίδες – Παγκορασίδες ΑΒ του ΝΟΧ

Κολύμβηση | 20 Ιουλίου 2016, 0:14

Με εμφανή τα χαμόγελα της ικανοποίησης για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη στο Βόλο εμφανίστηκαν την Τρίτη (19/7) στο Κολυμβητήριο Χανίων οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Παμπαίδες και Παγκορασίδες ΑΒ.

Ολα τα παιδιά κατάφεραν να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις από τουλάχιστον μία φορά ενώ κάποια από αυτά έφτασαν στο σημείο να σημειώνουν από τέσσερις έως και πέντε φορές ατομικά ρεκόρ!

«Το σημαντικό είναι ότι και τα 16 παιδιά μπόρεσαν να πετύχουν από τουλάχιστον μία φορά ατομικά ρεκόρ. Αυτό όταν συμβαίνει σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ καλό», σημειώνει χαρακτηριστικά ο προπονητής κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων Κώστας Τζιλιβάκης, προσθέτοντας πως, «υπάρχουν παιδιά που πέτυχαν από τέσσερα έως πέντε ατομικά ρεκόρ. Αυτός είναι πάντοτε ένας στόχος που θέτουμε σαν ομάδα και όταν τον καταφέρνουμε νιώθουμε πολύ όμορφα».

Pampaides Pagorasides Tzilivakis

Ο Κώστας Τζιλιβάκης μαζί με τους αθλητές του, που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α και Β.

Ο Κώστας Τζιλιβάκης είναι ικανοποιημένος για τις επιδόσεις των αθλητών του, τους οποίους είδε να κατακτούν μεταξύ άλλων έξι μετάλλια, να συμμετέχουν σε τελικούς αγωνισμάτων ή να τους πλησιάζουν.

Ntaountaki Droumpaki Kaxris

Νταουντάκη, Δρουμπάκη και Κάχρης.

4x200 eleuthero PagorasidesB

Η σκυτάλη 4×200μ. ελεύθερο των Παγκορασίδων Β που αναδείχτηκε στην 7η θέση.

«Τα παιδιά που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις έχουν δουλέψει λίγο περισσότερα από τα υπόλοιπα. Σίγουρα υπάρχει το ταλέντο. Πιστεύω ότι και ο Δημουλιός θα μπορούσε να είχε κερδίσει στα 50μ. πεταλούδα, αλλά είχε μια άτυχη στιγμή γιατί κουνήθηκε πάνω στον βατήρα, αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Ολα αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον αρκεί να συνεχίσουν να δουλεύουν. Δουλειά και τίποτε άλλο. Κάθε χρόνο το επίπεδο μεγαλώνει πάρα πολύ και ειδικότερα κρίνοντας από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο οποίο βρέθηκα λόγω της συμμετοχής του Παπαστάμου, μπορώ να πω ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ», προσθέτει ο κ. Τζιλιβάκης.

Kaxris

Δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο για τον Αλέξανδρο Κάχρη.

Droumpaki

Η Ευαγγελία Δρουμπάκη κατέκτησε δύο μετάλλια, ασημένιο και χάλκινο.

Πλέον, σειρά παίρνουν οι Κατηγορίες για Παίδες-Κορασίδες και Εφηβους-Νεάνιδες, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από την προσεχή Πέμπτη έως και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Paides Efivoi Korasides Neanides 2016

Η “μεγάλη” ομάδα που παίρνει σειρά για το Πανελλήνιο, των Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων.

Σε ό,τι αφορά μάλιστα τις συμμετοχές του ΝΟΧ και το τι μπορεί να καταφέρουν οι αθλητές του, ο Κώστας Τζιλιβάκης τονίζει τα εξής: «Θα δούμε τις συμμετοχές και πόσο τυχεροί θα είμαστε. Πιστεύω ότι θα έχουμε εκπλήξεις κι ελπίζω για μας να είναι θετικές. Το σίγουρο είναι ότι μόλις τελειώσουμε θα κάνουμε μια αποτίμηση για την ομάδα μας για το τι έχουμε καταφέρει φέτος».

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad