Με απουσίες στην Ελευσίνα ο ΟΦΙ

Κύπελλο Ελλάδος | 24 Αυγούστου 2018, 19:19

Με αρκετές απουσίες θα παραταχτεί ο ΟΦ Ιεράπετρας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη νέα χρονιά στην Ελευσίνα με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, εννέα παίκτες δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Μάγγου για την “πρώτη” μάχη της χρονιάς.

Πρόκειται για τους νεαποκτηθέντες Μαρτσάκη, Πρίφτη, Μπλέντι, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Κόλεφ, Τοπούζης, Παναγιώτου, Μπέγκο οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μετά την 1η Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την Κυριακή ο ΟΦΙ αντιμετωπίζει στην Ελευσίνα τον Ηρακλή Ελευσίνας για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ, ο πρώτος επίσημος της σεζόν, όπου όμως ο ΟΦΙ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την αντίπαλη ομάδα αλλά χιονοστιβάδα προβλημάτων.

Ο νόμος των μεταγραφών λέει ότι μεταγραφέντες και επανεγραφέντες παίκτες δεν μπορούν να παίξουν πριν την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτό για τον ΟΦΙ σημαίνει ότι για τον αγώνα της Κυριακής δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι: Πρίφτης, Μπλέντι, Μαρτσάκης, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Κόλεφ, Τοπούζης, Παναγιώτου, Μπέγκο.

Ένα άλλο πρόβλημα που προέκυψε ήταν το γεγονός ότι λόγω περιόδου, δεν υπήρχαν εισιτήρια για να ταξιδέψει η ομάδα και θα πάει αναγκαστικά μέσω Χανίων.

Τέλος πάντων αυτοί που θα παίξουν είμαστε σίγουροι ότι φτάνουν και περισσεύουν. Τη φανέλα του ΟΦΙ θα φοράνε, παικταράδες είναι, θα μας φέρουν την πρόκριση.

Καλή αρχή παιδιά, καλό αγώνα και με τη νίκη-πρόκριση.

 

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad