Με απουσίες στα Χανιά ο Ηρόδοτος

Γ' Εθνική 5 Ιουνίου 2021, 17:35

Με απουσίες θα μεταβεί στο γήπεδο Μουρνιών την Κυριακή (6/6) ο Ηρόδοτος για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο Μανώλης Σκύβαλος δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ζαφείρη, Ποτουρίδη, Καργιωτάκη, Γκίνη, Αργκιλέσι καθώς και τους τραυματίες Κανδηλάκη, Ι. Κοιλιάρα.

Ο προπονητής του Ηροδότου θα έχει παρά ταύτα την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα ενόψει των αγώνων μπαράζ που θ’ ακολουθήσουν στη συνέχεια για τους πρωταθλητές του κρητικού ομίλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηροδότου:

Με μεσημεριανή προπόνηση και rapid test ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των πρωταθλητών για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!

Η ομάδα μας θα μεταβεί στα Χανιά με πολλές απουσίες αφού εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ζαφείρης, Ποτουρίδης, Καργιωτάκης, Γκίνη, Αργκιλέσι και οι τραυματίες Κανδηλάκης, Κοιλιάρας Γιάννης. Η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί για τα Χανιά όπου θα γευματίσει σε κεντρικό ξενοδοχείο και έπειτα θα μεταβεί στο γήπεδο των Μουρνιών για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διαρκείας. Ο coach Μανώλης Σκύβαλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα εν όψει και της έναρξης των μπαράζ ανόδου που ακολουθούν.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad