Με απουσίες στα Χανιά ο Απόλλων Σμύρνης

Πόλο 2 Μαρτίου 2021, 20:08

Χωρίς τον Χανιώτη Δήμο Δερμιτζάκη και τους Νικολά Μοσκόφ - Βασίλη Καβουσανό η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για την αναμέτρηση της Τετάρτης (03/03, 16:30) στα Χανιά με τον ΝΟΧ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Χανιώτες Κώστας Γαλανίδης – Μανώλης Σολανάκης και ο Μάριος Χατζηκυριακάκης που φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟ Χανίων την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Πρόκειται για το πρώτο ματς της “ελαφράς ταξιαρχίας” μετά τις 6 Δεκεμβρίου 2020 και τον αγώνα με τη Σόλνοκ για το Euro Cup στην Ουγγαρία και το πρώτο στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τις 31 Οκτωβρίου! Παράλληλα θα είναι ο πρώτος “εγχώριος” αγώνας με τον Νίκο Δεληγιάννη στον πάγκο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Απόλλωνα: «στόχος στον αυριανό αγώνα με τον αξιόμαχο ΝΟ Χανίων είναι η νίκη, ώστε ο Απόλλων να μπει στην επανεκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος με το δεξί».

Την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής αποτελούν οι Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Φέγγος, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης, Κίτσος, Βιτέλλας, Μπόουεν, Γούνας, Γωνιωτάκης, Σολανάκης και Δραγώνας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι (από το ματς της 5ης αγωνιστικής με τη Βουλιαγμένη) Νικολά Μοσκόφ και Δήμος Δερμιτζάκης, όπως και ο προερχόμενος από τραυματισμό Βασίλης Καβουσανός.

karta antonis garden