Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Κορωνίδα νίκησε τον Τάλω

Τάλως Κορωνίδα | 5 Μαρτίου 2023, 18:35

Η Κορωνίδα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το σκορ απέναντι στον Τάλω και πήρε τη νίκη με 4-1.

Oinolatris

Μόλις στο 8′ ο Σαριδάκης αξιοποίησε αδράνεια στην άμυνα της Κορωνίδας και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο γήπεδο Βάμου.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν άκρως αποτελεσματικοί και έφτασαν σε 4 γκολ.

Στο 50′ ο Παντελής Ρεβελάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε αρχικά σε 1-1. Τα άλλα τρία γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο.

Στο 77′ από ασίστ του Φραγκιαδάκη, ο Κισσαμιτάκης έκανε την ανατροπή σε 2-1. Ο τελευταίος έγινε δημιουργός του 3-1 λίγα λεπτά μετά στο 81′ αφού από δική του μπαλιά, ο Τσουράκης βρήκε αυτή τη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Νέα ασίστ του Κισσαμιτάκη στο 88′ και σκόρερ στο τελευταίο γκολ του αγώνα ο Μανταδάκης, που έβαλε σε ακόμα ένα ματς το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

Διαιτητής: Πολυθοδωράκης
Βοηθοί: Βεργεράκης – Ντάλιος

Κορωνίδα (Λεωνίδας Πιπεράκης): Ρεβελάκης Μ., Κισσαμιτάκης, Ρεβελάκης Π., Κοκολάκης Μ., Κοκολάκης Ι., Κακατσάκης (77′ Γουνάκης), Τσουράκης, Απαλός, Ρεβελάκης Ι., Αποστολάκης (46′ Φραγκιαδάκης), Μανταδάκης, Παπαδάκης

Τάλως: Αλατσάκης, Μήτρου, Βαλυράκης, Χωραφάκης, Μαρινάκης, Σαριδάκης (80′ Μπακατσάκης), Φανουριάκης, Μουστάκας (66′ Πεπονούλας), Ξενοφώντος, Ποντικάκης, Κυριακάκης (75΄Τσικουδάκης)

Estrella

Rabona ad