Με ανατροπή η νίκη απέναντι στη Δάφνη

Νέοι Μινωταύρου | 23 Φεβρουαρίου 2020, 23:50

Οι Νέοι Μινωταύρου νίκησαν τη Δάφνη με 2-1 την Κυριακή το απόγευμα και την έθεσαν ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου στη Γ' ΕΠΣΧ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κι αυτό, διότι ο σύλλογος από τον Εμπρόσνερο έμεινε 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή και ενώ απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, με τον Νέο Κισσαμικό να βρίσκεται “αγκαλιά” με τον τίτλο.

Η Δάφνη ξεκίνησε πάντως ιδανικά τον αγώνα και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με τους… συνήθεις υπόπτους και πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, Μανταδάκη-Γιανναράκη να συνεργάζονται και από πάσα του δεύτερου, ο πρώτος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρασάκη.

Οι Νέοι Μινωταύρου απάντησαν με τη σειρά τους στη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Ο Μαρακάκης βρήκε τον Μανωλακάκη και εκείνος ήταν που ισοφάρισε με προσπάθεια μέσα από την περιοχή.

Η νίκη ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο και από μπαλιά του Αποστολάκη στο 80′ ο Δημήτρης Σακουάλος (κεντρική φωτ.) αν και κεντρικός αμυντικός, ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο τέρμα και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους “πράσινους”.

Διαιτητής: Ξενάκη. Βοηθοί: Καντεράκη-Πέτσας

Νέοι Μινωταύρου (Γιάννης Πατεράκης): Κρασάκης, Κατσιμπουρνάς (75′ Κασιμάτης), Μαρακάκης, Παπαθεοδώρου, Σακουάλος, Μπλούφας, Βακαλουνάκης, Αποστολάκης (90′ Κουμιωτάκης), Ε. Μήτρου, Π. Μήτρου, Μανωλακάκης (77′ Γιαννούλης)

Δάφνη: Εμ. Μοχλάκης, Μ. Κοκολάκης, Ειρ. Μοχλάκης, Συγγελάκης, Γ. Μοχλάκης, Αποστολάκης (84′ Α. Μοχλάκης), Βασ. Κοκκινάκης, Ι. Κοκκινάκης, Μανταδάκης, Γιανναράκης

Estrella

Papantonakis Cards