Με Αγγελάκη προπονητή η ΕΘΚ

ΕΘΚ | 20 Ιουλίου 2017, 18:18

Ο Βαγγέλης Αγγελάκης γυρίζει σελίδα στην προπονητική του πορεία και μετά την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της καρδιάς του, της Σπάθας, αναλαμβάνει πλέον το "τιμόνι" της ΕΘΚ, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Σταμάτη Φλεμετάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 38χρονος προπονητής έχει διατελέσει επί σειρά ετών υπεύθυνος και προπονητής στις ακαδημίες της Σπάθας, στην οποία εκτός από παίκτης υπήρξε και παράγοντας.

Η ανακοίνωση της ΕΘΚ:

Το Δ.Σ. της Ε.Θ.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον προπονητή Αγγελάκη Βαγγέλη, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ και ήταν  προπονητής στον όμιλο τίτλου με την Σπάθα, στο 2ο μισό του πρωταθλήματος. Διετέλεσε επί σειρά ετών υπεύθυνος και προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας του Κολυμβαρίου, με κύριο χαρακτηριστικό την προώθηση με μεγάλη επιτυχία πολλών νεαρών στην 1η ομάδα. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί εκτός την Σπάθα και σε Πλατανιά, Α.Ο.Χανιά, με σημαντικές επιτυχίες. Βαγγέλη καλώς όρισες στο Ακρωτήρι. Σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία, σίγουροι πως θα μεταδώσεις το  ήθος, τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου στη νεανική ομάδα μας!

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis