Με 9 αθλητές ο Α.Σ. Κρήτες στο 8ο αγωνιστικό φεστιβάλ kim & liu

Πολεμικές Τέχνες | 11 Οκτωβρίου 2017, 19:12

Με τη συμμετοχή 9 αθλητών στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων (γεννηθέντες τα έτη 2006-07) θα πάρει μέρος ο Α.Σ. Κρήτες στο 8ο αγωνιστικό φεστιβάλ kim & liu, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο από Παρασκευή 13 έως Κυριακή 15 του μήνα στην Αθήνα.

Πρόκειται για διοργάνωση που πραγματοποιεί η Ενωση Τάε Κβο Ντο Νοτίου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.) υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τάε Κβο Ντο (WTE), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε Κβο Ντο (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.). Τόπος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι το ολυμπιακό στάδιο των Ανω Λιοσίων και αναμένεται να πάρουν μέρος 1.500 αθλητές.

AFISA

Το kim & liu θεωρούνται επίσημοι αγώνες που διεξάγονται με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες και αφορούν παιδιά ηλικίας έως 11 ετών. Παράλληλα αναμένεται να διεξαχθούν και τεχνικοί αγώνες αθλητών και γονέων-παιδιών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οι 1500 αθλητές που θα συμμετέχουν αποκλειστικά στο αγωνιστικό, συμπληρώθηκαν μέσα σε μισή ώρα, γεγονός που δείχνει την απήχηση και το επίπεδο που έχει το ελληνικό Τάε Κβο Ντο.

karta antonis garden