Με 22 παίκτες στην Καλαμάτα η Επισκοπή

Επισκοπή | 2 Δεκεμβρίου 2022, 17:08

Η Επισκοπή πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση σε ρεθυμνιώτικο έδαφος πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Καλαμάτα.

/Bella Pizza

Οι “γυπαετοί” έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην προερχόμενη από την ήττα στα Χανιά “Μαύρη Θύελλα”, η οποία έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα έχει ο Παναγιώτης Καραντάθας, ο οποίος επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Η ενημέρωση της Επισκοπής:

Το ματς απέναντι στην Καλαμάτα πλησιάζει (Κυριακή 4/12, 15.00) στο γήπεδο της Παραλίας. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε πριν από λίγο την προετοιμασία της επί ρεθεμνιώτικου εδάφους (ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”).
Ο Παναγιώτης Καραντάθας, ο Γιώργος Χαρλαύτης μαζί με τον Νταβίτ Μπαράτο και τον Σπύρο Μαμαλάκη είδαν τους παίκτες της Επισκοπής να εμφανίζονται με όρεξη στο γήπεδο και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πριν από το ματς της 5ης αγωνιστικής.
Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις με μπάλα αλλά και δίχως αυτή αλλά με ταχύτητες. Εν συνεχεία, ο κ. Καραντάθας είδε τους ποδοσφαιριστές να παίζουν οικογενειακό διπλό εκεί όπου ο Θέμης Κεφαλάς έλαβε μέρος σε αντίθεση με τον Αντώνη Σταθόπουλο που δεν έδωσε το “παρών” καθώς έμεινε σπίτι του με ίωση.

Οι 22 της αποστολής

Η διπλή αποστολή (μαζί με την ομάδα της ΠΑΕ θα είναι κι αυτή της Κ19) θα αναχωρήσει για το λιμάνι του Πειραιά σήμερα Παρασκευή (2/12) με πλοίο της ΑΝΕΚ Lines κι από εκεί, οδικώς για την πόλη της Καλαμάτας.

Για αύριο Σάββατο (3/12) έχει οριστεί προπόνηση στις 11.00 στο γήπεδο της Μικρομάνης.

Οι παίκτες της ΠΑΕ που θα ακολουθήσουν την αποστολή είναι 22. Συγκεκριμένα: Καλογεράκης, Βάτζιος, Πολίτης, Νταμπίζας, Λάμτσε, Κούτσιας, Σκεντεράι, Σαμουρκασόβι, Βουκελάτος, Κρίκλοου, Εμπουέλε, Χοβανισιάν, Τσιλεδάκης, Κεφαλάς, Αμπαφού, Τζωρτζινάκης, Παπαδόπουλος, Τζωρτζινάκης, Αραμπατζής, Μπερικάκης, Μέτα και Κώτσιος.

 

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad