Με 22 παίκτες για Αστέρα Βλαχιώτη και Καλλιθέα

Επισκοπή | 18 Μαΐου 2021, 18:48

Η Επισκοπή… μετακομίζει για αρκετές μέρες εκτός Κρήτης, για τα συνεχόμενα παιχνίδια με Αστέρα Βλαχιώτη στη Σκάλα Λακωνίας και Καλλιθέα στην Αθήνα.

Η αρχή γίνεται με το εξ αναβολής ματς της Πέμπτης (20/05, 17:00) και στη συνέχεια με το ματς απέναντι στην Καλλιθέα (23/05, 17:00).

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς πήρε στην αποστολή για τα δύο παιχνίδια 22 ποδοσφαιριστές.

Η ενημέρωση της Επισκοπής είναι η εξής:

Αναχώρησε πριν από λίγο η ομάδα μας για το λιμάνι της Σούδας όπου θα αποπλεύσει με πλοίο της ANEK Lines με προορισμό το αντίστοιχο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί οδικώς για τη Σπάρτη.

Η 22μελής αποστολή των ποδοσφαιριστών, θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Λακωνίας όπου την Πέμπτη (20/5, 17/.00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της εμβόλιμης 11ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής μας κ. Γιάσμινκο Βέλιτς εκγύμνασε την ομάδα μας σήμερα (Τρίτη 17/5) και λίγο μετά, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία θα παραμείνει μακριά από την Κρήτη ως και την Κυριακή (23/5) αφού εκείνη την ημέρα θα αναμετρηθεί με την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Οι 22 που βρίσκονται στην αποστολή: Δήμιζας, Βουτσελάς, Μανιαδάκης, Ανδρικόπουλος, Χρουσιέλ, Γιαννούτσος, Λάμτσε, Καραγιάννης, Ανδρέου, Γιαννιώτης, Παναγιωτίδης, Σουμπασάκης, Πολυχρόνης, Λίμα, Ανυφαντάκης, Κουτάντος, Βαρουξάκης, Γκουέντες, Τσιριγώτης, Τσόφλιος, Νάνι Τιάγκο, Γεωργούσης.

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko

Rabona ad