Με 20 παίκτες για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα

Πλατανιάς | 20 Οκτωβρίου 2020, 20:10

Χωρίς τους τρεις τιμωρημένους της πρεμιέρας και με 20 παίκτες στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Πλατανιάς στο Μάλεμε τον Αλμυρό για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με τρεις απουσίες βασικών παικτών θα παραταχθεί στην εντός έδρας πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Πλατανιάς. Οι ερυθρόλευκοι για τη 2η αγωνιστική του κρητικού ομίλου, θα υποδεχθούν στο Μάλεμε τον Αλμυρό με στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο σε αυτή την προσπάθεια ο Γιώργος Κόλτζος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις από τους πλέον έμπειρους παίκτες του: Τους Λαζαρίδη, Μαρκουλάκη και Χατζόπουλο οι οποίοι αποβλήθηκαν στο ματς της πρεμιέρας με την Παλαιόχωρα.

Η ερυθρόλευκη αποστολή αποτελείται από 20 παίκτες, ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι οι δυο τερματοφύλακες που έχει στη διάθεσή του ο Κόλτζος, οι Κωνσταντίνος Βαρουξάκης και Ανδρέας Πατεράκης είναι 18 και 16 ετών αντίστοιχα! Ενας εκ των δυο θα κληθεί αύριο να καλύψει το κενό του αρχηγού Λαζαρίδη κάτω από τα δοκάρια. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο τερματοφύλακας Πενταράκης.

Η αποστολή του Πλατανιά: Βαρουξάκης, Πατεράκης, Ταγιάρι, Παπατζίκος, Μαρκαντωνάκης, Γκολόσι, Κατσαρός, Πλανάκης, Γελαδάρης, Ιμέρι, Μάριο, Νομικός, Παχής, Λυβιάκης, Κολομπάκης, Μαθιουλάκης, Θεοδωρίδης, Τζαμπάζοφ, Καρβούνης και Γιακουμάκης

Estrella