Με 18άδα… ανάγκης κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χανιά | 31 Ιανουαρίου 2017, 17:53

Με 18άδα... ανάγκης κατεβαίνει στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Κισσαμικός, καθώς Γκούμας, Σελινιωτάκης, Θέος, Τιάγκο Σίλβα, Σταθάκης, Λαζαρίδης και Μίλιτς μένουν εκτός πλάνων για τον Σπύρο Μπαξεβάνο!

Ετσι, ο Κισσαμικός σ’ ένα παιχνίδι ουσιαστικά που η πρόκριση έχει αποσαφηνιστεί μετά το 3-0 για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο, βρίσκεται στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ούτως ή άλλως πάντως, στόχος σ’ ένα τέτοιο ματς απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας είναι η καλή εμφάνιση.

Σε ό,τι αφορά λοιπόν τις απουσίες, Γκούμας, Σελινιωτάκης και Θέος μένουν εκτός λόγω ενοχλήσεων, ενώ λόγω τραυματισμού “κόπηκαν” επίσης από την αποστολή οι Τιάγκο Σίλβα και Σταθάκης ο Μίλιτς είναι τιμωρημένος ενώ ο Λαζαρίδης βρίσκεται εκτός για να πάρει ανάσες. 

Αναλυτικά, στην αποστολή για τον Σπύρο Μπαξεβάνο βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Πολίτης, Γκέκας, Μπολάκης, Φυντικάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Καβράκης, Τσερκέζος, Ενγκουέμ, Μάριο Μαρτίνεθ, Κίκε, Ποκόνγκ, Βλάχος, Λουβιτάκης, Μάντζης, Στογιάνοφ.  

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad