Με 17 -μόλις- παίκτες στην Πάτρα

Χανιά | 25 Μαρτίου 2023, 17:36

Με μόλις 17 ποδοσφαιριστές αναχωρεί τελικά για την Πάτρα για το παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή η ομάδα των Χανίων. Την τελευταία στιγμή προσβλήθηκαν από ίωση... έξι παίκτες, μένοντας έτσι εκτός όπως επίσης και ο Γιαμπερέ.

/Bella Pizza

Ειδικότερα, εκτός μένουν οι Κατσιμήτρος, Ρότσα, Καμαρά, Ιμεραλιλάι, Τσέλιος και Ζέκχοφ που προσβλήθηκαν από ίωση, ενώ επιβεβαιώθηκε η απουσία για τον Γιαμπερέ ο οποίος αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού.

Συνεπώς, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τα Χανιά εν όψει της κυριακάτικης αποστολής τους, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο θα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου της Αγυιάς ο νέος τους προπονητής, Γιάννης Ταουσιάνης.

Ακολουθεί η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με 17 ποδοσφαιριστές θα μεταβεί η ομάδα μας στην Πάτρα για τον αυριανό (26/03, 14:45) αγώνα με την Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και πρώτης για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος της SL2.

H προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα με προπόνηση στην Μοναχή Ελιά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ταχύτητες αντίδρασης, τακτική και στατικές φάσεις.

Αμέσως μετά οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης ανακοίνωσαν τους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Κατσιμήτρος, Ρότσα, Καμαρά, Ιμεραλιλάι, Τσέλιος και Ζέκχοφ που έχουν προσβληθεί από ίωση, όπως και ο Γιαμπερέ ο οποίος αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή των Χανίων αποτελείται από τους: Καλογεράκη, Δεσποτόπουλο, Σέχου, Μπάτζιο, Σαρρή, Σερβιλάκη, Κατσούρι, Ναζίμ, Μπουτσάκη, Λεμονή, Μπουρσέλη, Μαρτσάκη, Μανουσάκη, Κόλα, Κοκκίνη, Ιατρούδη και Μάναλη.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad