Με 17 άτομα και 5 “μικρούς” στο Περιστέρι!

Πλατανιάς | 29 Απριλίου 2017, 18:09

Με 5 παίκτες από την Κ20, συνέπεια των επτά απουσιών και σύνολο 17 άτομα θα παραταχθεί την Κυριακή ο Πλατανιάς απέναντι στον Ατρόμητο στο τελευταίο του ματς γι’ αυτή τη σεζόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως προκύπτει, εκτός πλάνων για τον Γιώργο Παράσχο έμεινε και ο Αποστολόπουλος παρότι δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού, τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί κάτι όλη την εβδομάδα από τον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα οι άλλες απουσίες είναι οι… γνωστές, αφού Μουνάφο, Γιορέντε, Μπανανά, Στάθης, Μανούσος και Βάντερσον δεν μπορούν να βοηθήσουν. Όσον αφορά τους “μικρούς” που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Παπανικολάου, Σκουλουδάκης, Ζίκο, Ουές και Σαάντο. Ειδικότερα, για τους Ουές και Σαάντο είναι η πρώτη φορά στην καριέρα τους που βρίσκονται στην αποστολή του Πλατανιά σε αγώνα της πρώτης ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι έγιναν επαγγελματίες τον Γενάρη.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Πλατανιά είναι η εξής: Κοκκαλάς, Σωτηρίου, Καρυπίδης, Πριντέτα, Κάργας, Σάαντο, Μαραγκός, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης, Ουές, Ζίκο, Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης.  

Estrella
Auto KCS