Με 15 παίκτες και Μελά η πρώτη προπόνηση (pics)

Χανιά | 12 Αυγούστου 2016, 20:45

Με δεκαπέντε συνολικά ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Α.Ο. Χανιά για την νέα αγωνιστική περίοδο. Παρών και ο νέος διοικητικός ηγέτης Γιώργος Μελάς.

Το πρώτο ραντεβού του Α.Ο. Χανιά για την νέα αγωνιστική περίοδο έγινε το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο της Μ. Ελιάς με τον Αντώνη Δρακόπουλο και τους συνεργάτες του να υποδέχονται τους πρώτους δεκαπέντε παίκτες της ομάδας. Εξ αυτών, οι έξι είναι από την Κ19 του συλλόγου, ενώ οι υπόλοιποι ήρθαν τις προηγούμενες μέρες στα Χανιά, επιλογές της νέας τεχνικής ηγεσίας και λογικά σύντομα θα ανακοινωθούν και επίσημα, εφόσον φυσικά αφήσουν ικανοποιημένο τον Δρακόπουλο.  

Gatzios Drakopoulos

Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που έδωσαν το παρών στην πρώτη φετινή προπόνηση: Καταρχήν οι τερματοφύλακες Αμράτζ Λαλλί και Μανόλης Λουλουδάκης (από Κ19). Ακόμα οι: Αλέξανδρος Ζέρης, Γιάννης Λίτσης, Νίκος Γκεμίσης, Γιώργος Λύρας, Νίκος Μπέλερης, Αμπντούλ Λατίφ (Γκανέζος), Αινίας Καλογέρης και Σπύρος Ανδρέου, ενώ από την Κ19 επιλέχθηκαν οι Μίλτος Καζάκος, Παναγιώτης Λαμπάκης, Γιάννης Κοκολάκης, Μανόλης Κρασουδάκης και Θοδωρής Πλατινάκης. 

IMG 1480

 

IMG 1485

 

Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσε και ο νέος διοικητικός ηγέτης, Γιώργος Μελάς που εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια: «Το παλέψαμε όλοι μαζί, συσπειρωθήκαμε και σαν οικογένεια καταφέραμε να δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και να κάνουμε το πρώτο βήμα. Πιστεύουμε πολύ στον ΑΟΧ, πιστεύουμε πολύ στον κόσμο της ομάδας και προσδοκούμε το καλύτερο», είπε μεταξύ άλλων, χωρίς παραλείψει να αναφέρει τα πολλά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.

Melis

Στη Μ.Ελιά, όπως συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι. Περίπου τριάντα φίλοι της ομάδας, έδειξαν την συμπαράστασή τους στην ομάδα που για μια ακόμα χρονιά περνάει δύσκολες στιγμές. Φυσικά ελπίδα όλων είναι σύντομα οι “μπλε” να βρουν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν και να ξεκινήσουν καλύτερες μέρες. 

Kosmos

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad