Μαζική συμμετοχή προπονητών στην Ημερίδα με Βούζα-Ελευθεριάδη (picts)

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 1 Οκτωβρίου 2016, 20:54

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (1/10) στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων η επιμορφωτική ημερίδα που αφορούσε τους προπονητές ποδοσφαίρου και πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων "Ο Παγκρήτιος" σε συνεργασία με την ΕΠΣΧ.

Η συμμετοχή ήταν αθρόα όπως αποδείχτηκε, με τους προπονητές από τα Χανιά ως επί το πλείστον ν’ ανταποκρίνονται σε αυτό το κάλεσμα προκειμένου να ακούσουν από κοντά τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, τον Θοδωρή Ελευθεριάδη, που κατέχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στις Ακαδημίες των “ερυθρολεύκων” και τον Βασίλη Βούζα που είναι ο προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού, ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια κατακτά το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λιγκ.

Eleutheriadis

Θοδωρής Ελευθεριάδης.

Vouzas3

Βασίλης Βούζας.

Οι εισηγήσεις των δύο “καθηγητών” παρουσίασαν πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με τον κ. Βούζα που έκανε πρώτος την παρουσίαση με θέμα “Μοντέλο προπόνησης και ενδεικτικό ασκησιολόγιο Κ15 – Κ19” να έδωσε τα φώτα του πάνω σε αυτό το κομμάτι, επιμορφώνοντας και ενίοτε συμβουλεύοντας τους συναδέλφους του. Στη συνέχεια, ακολούθησε η εισήγηση από τον κ. Ελευθεριάδη, “Οργάνωση και προγραμματισμός Ακαδημιών”, ομιλία που ήταν επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Psouni

Λίνα Ψούνη.

Οσον αφορά δε την τρίτη εισήγηση που έγινε ήταν από την αθλητική ψυχολόγο, Λίνα Ψούνη, με το θέμα που ανέλυσε να είχε τίτλο “Συνοχή της ομάδας για καλύτερη απόδοση”.

Πριν ξεκινήσει η ημερίδα, χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Βαγγέλης Πρόκος, που έχει την ιδιότητα του γενικού γραμματέα στην Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (Ο.Π.Π.Ε.). Την Ημερίδα προλόγισε ο γραμματέας του Συνδέσμου, Δημήτρης Ανθούσης, παίρνοντας αμέσως μετά το λόγο ο Πρόεδρος Μανώλης Πηγουνάκης ενώ συντονιστής ήταν ο υπεύθυνος επιμόρφωσης του Συνδέσμου, Μανώλης Μπασιάς. 

Konstantinidis2

prokos

Στην τεχνική γραμματεία ήταν οι προπονητές, Γιώργος Μπονατάκης, Γιώργος Αγγελάκης και Χρήστος Παπαδογιάννης, κεντρικός χορηγός η ΠΑΕ Κισσαμικός και χορηγός επικοινωνίας το athlitiko.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Eleutheriadis1

IMG 4178

IMG 4201

IMG 4216

IMG 4221

IMG 4222

IMG 4224

IMG 4244

Mountakis1

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad