Μαζική συμμετοχή για τον ΝΟΧ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Χαϊδαρίου

Τεχνική Κολύμβηση | 27 Ιουλίου 2016, 13:07

Ανοίγει την Πέμπτη (28/7) η αυλαία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στο Χαϊδάρι.

Όπως πάντοτε, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δεν θα μπορούσε να είναι απών από ένα τέτοιο μεγάλο ραντεβού και μάλιστα λαμβάνει μέρος με μια αρκετά μεγάλη συμμετοχή, διεκδικώντας ως είθισται μία από τις πρώτες θέσεις. Ανάμεσα στους αθλητές που “πέφτουν” στο πανελλήνιο δεν είναι οι πιο μεγάλοι σε ηλικία που θα βοηθούσαν στη συγκομιδή βαθμών και μεταλλίων, παρόλα αυτά το… φρέσκο αίμα εγγυάται για το καλύτερο δυνατό.

Σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Ηλία Καλαμαρίδη: «Η αποστολή μας σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι από τις μεγαλύτερες που έχουμε συμμετάσχει όλα αυτά τα χρόνια. Λαμβάνουμε μέρος με πολλά νέα παιδιά που έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν εμπειρίες. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή η ομάδα των Ανδρών που θα μπορούσε να βοηθήσει βαθμολογικά για την πιθανή επίτευξη μιας καλύτερης θέσης, παρόλα αυτά ο στόχος μας είναι για μια ακόμη φορά να μπορέσουμε να κερδίσουμε μία από τις πρώτες θέσεις στη γενική βαθμολογία».

Αναλυτικά, οι συμμετοχές εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι οι εξής:

Ανδρεαδάκη Ειρήνη, Ανδρεαδάκης Στυλιανός, Ανδρεάδης Γεώργιος, Ανδρεάδη Ιφιγένεια, Βαλυράκη, Βαρδαλάκη, Γρηγοράκη, Καλαμαρίδη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κούτρης, Κρητικάκη, Κυριακάκης, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκης, Λουράκης, Μουζουράκη, Μπασιά, Μπογδάνης, Μπουμπλάκη, Ναναδάκη, Νικκολικιά, Παπαγεωργίου, Παπαγιαννάκης, Παπαδόπουλος, Παπασταματάκης, Πισσαδάκη, Ρινακάκης, Ριτζάκη, Σκαμνάκης, Σπυριδάκη, Τρουλλινός, Φραγκιαδάκη, Φραδελάκης, Φωκά, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελεήμων, Ψαρομήλιγκας.

karta antonis garden

Rabona ad