Μαζεμένες ανανεώσεις ο Τηλυκράτης

Super League 2 12 Σεπτεμβρίου 2023, 17:47

Ο Τηλυκράτης γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα διατηρήσει στο δυναμικό του μετά από την ιστορική άνοδο στη Super League 2.

/Bella Pizza

Επειτα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά και την πρόσληψη του Αντώνη Πετρόπουλου ως τεχνικού διευθυντή η ομάδα της Λευκάδας ανακοίνωσε μαζεμένες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ανάμεσα στους οποίους και οι πρώην “Κρητικοί” Κώστας Τεγούσης (ΑΟΧ/Κισσαμικός 2018-19, ΟΦΙ 2020-21 β’) και Δημήτρης Γιαννιώτης (Επισκοπή 2020-21 β’).

Αναλυτικά:

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Καταγή. Σπύρο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρόνια στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Περιστέρη. Θοδωρή σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρόνια στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γιαννιώτη. Δημήτρη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρόνια στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Τεγούση. Κωνσταντίνε σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρόνια στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τακίδη. Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρονιά στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Νιφορόπουλο. Γρηγόρη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρονιά στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Ζδράβο. Κωνσταντίνε σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρόνια στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Παρδαλό. Μιχάλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρόνια στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκιαδά. Βασίλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρόνια στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Γκουντρουμπή. Φώτη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρόνια στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κλάιντι Τόσκα. Κλάιντι σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρόνια στην Super League 2.

➜ Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κατσή. Νίκο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρονιά στην Super League 2.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad