Μαυρονάσιος: Σεβόμαστε απόλυτα τους φιλάθλους μας

Χανιά | 11 Νοεμβρίου 2016, 17:42

Δηλώσεις από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά Σωτήρη Μαυρονάσιο φιλοξενούνται σήμερα στα Χανιώτικα Νέα, ο οποίος αναφέρεται στο θέμα της απόφασης να δηλώσει η ομάδα του το γήπεδο του Ταύρου για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυρονάσιο -όταν άλλωστε η ΠΑΕ έχει εκδώσει ήδη ανακοίνωση σχετική με το θέμα- η απόφαση για τον Ταύρο έχει κατά βάση οικονομικά αίτια, ενώ τονίζει επίσης ότι ο ίδιος και η διοίκηση του ΑΟΧ σέβονται το φίλαθλο κόσμο του ΑΟΧ.

«Η ΠΑΕ πλήρωσε για να παίξει στο Γάλλο 2.000 ευρώ, τη στιγμή που αυτά τα χρήματα δεν θα τα επωμιζόταν στο ενδεχόμενο που αγωνιζόταν στην Αθήνα την Τετάρτη, συν το γεγονός ότι η μεταφορά της αποστολής στην πρωτεύουσα θα γινόταν με το πλοίο όπου ο Α.Ο. Χανιά έχει εξασφαλίσει συνεργασία με ναυτιλιακή εταιρία και μεταβαίνει δωρεάν. Η απόφαση για τον Ταύρο δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε μορφή “διαμαρτυρίας” προς τον κόσμο της ομάδας όσον αφορά τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Αγρ. Αστέρα στο Γάλλο. Σεβόμαστε απόλυτα τους φιλάθλους της ομάδας από τους οποίους δεν έχουμε κανένα παράπονο, όπως σεβόμαστε και το σύλλογο που υπηρετούμε και ενδιαφερόμαστε για το καλό του», τονίζεται χαρακτηριστικά από τον κ. Μαυρονάσιο.

Σημειώνεται βέβαια κάτι γνωστό, ότι μετά την αναβολή που προέκυψε στο πρωτάθλημα δεν χρειάζεται ο Α.Ο. Χανιά να παίξει την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο του Ταύρου. Λογικά μάλιστα, όταν θα έρθει η ώρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα το δώσει κανονικά στα Περβόλια, που την επόμενη εβδομάδα εν τω μεταξύ θα είναι έτοιμα.

Estrella
/psiloritischania