Μαυριγιαννάκης: Με εντυπωσιάζει η έλευση του κόσμου στο τοπικό

Αστέρας Χαλέπας | 10 Οκτωβρίου 2017, 19:00

Με... οδηγό τον Στέλιο Μαυριγιαννάκη, ο Αστέρας Χαλέπας επέστρεψε στις νίκες στο ματς με την Άμιλλα της οποιάς "'εσπασε"¨μάλιστα και το αήττητο στη φετινή σεζόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο φυσικός ηγέτης του Αστέρα, μίλησε στο athlitiko και αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της ομάδας του μετά τις ηχηρές αποχωρήσεις  που υπήρξαν πριν από μερικές εβδομάδες και σε συνδυασμό με την έλευση του νέου προπονητή. Παράλληλα δήλωσε εντυπωσιασμένος από την έλευση του κόσμου στα γήπεδα του τοπικού φέτος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Σημαντική νίκη για τον Αστέρα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που είχε μάλιστα το αήττητο μέχρι και το δικό σας παιχνίδι;

Το ότι γίναμε η πρώτη ομάδα που “έσπασε” το αήττητο της Άμιλλας δεν λέει τίποτα για καμία από τις δύο ομάδες. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις πόντους της νίκης. Τίποτα παραπάνω, εμείς συνεχίζουμε κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά στο πρωτάθλημα.

Asteras Goal2

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Μαυριγιαννάκη στα πρώτα λεπτά του αγώνα

Πως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα για εσάς στην ομάδα μετά τις ηχηρές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που υπήρξαν;

Τα πράγματα για την ομάδα μετά τις αποχωρήσεις προφανώς δεν είναι το ίδιο γιατί μιλάμε για ποδοσφαιριστές σίγουρα μεγαλύτερης αξίας των τοπικών γηπέδων κατά τη δική μου άποψη. Όμως έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και στη δύναμη μας σαν ομάδα.

Ποιος είναι πλέον ο στόχος του Αστέρα, δεδομένου της έλευσης του νέου προπονητή, αλλά και κάποιων παικτών μαζί;

Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, δύσκολος μεν εφικτός δε. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ίσως το πιο δύσκολο των τελευταίων δέκα ετών. Υπάρχουν πολές ισχυρές ομάδες με ποιότητα και εντός γηπέδου και στους πάγκους. Δεν υπάρχει φαβορί.

Τέλος, πως κρίνεις το φετινό πρωτάθλημα και τι είναι αυτό που σου έχει κάνει εντύπωση;

Εντύπωση μου έχει κάνει η έλευση του κόσμου που φέτος γεμίζει πιο πολύ τα γήπεδα, πράγμα που αυτόματα δείχνει το ενδιαφέρον και τη δυσκολία που παρουσιάζει και το φετινό πρωτάθλημα.

 

 

Estrella