Μαυριάς: Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο το ματς με ΟΦΙ

Super League 2 9 Φεβ 2021, 22:29

Πέτυχε το πρώτο τέρμα της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα κι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη στην Ιεράπετρα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυριά που μίλησε για το παιχνίδι με τον ΟΦΙ, τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής και νυν της Δόξας παραχώρησε συνέντευξη στη “Μetrosport” για την πρώτη νίκη της Δόξας κι όχι μόνο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα, ξέραμε εξαρχής ότι δεν θα είναι εύκολο το ματς. Όμως σκοράραμε νωρίς και λύθηκαν τα πόδια μας. Από εκεί και πέρα το ματς πήγε στα μέτρα μας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς και δίκαια κερδίσαμε.

Είναι μια νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Στα πρώτα παιχνίδια επί της ουσίας μαθαίναμε την ομάδα, αφού δεν είχαμε δικαίωμα ούτε για φιλικά. Ήταν και το θέμα της αδειοδότησης στην αρχή, αν και οι άνθρωποι της ομάδας μας διαβεβαίωναν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Έχουμε καλή ομάδα και κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Στόχος μας είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα. Για όλους μας είναι πρωτόγνωρο. Για σχεδόν δύο μήνες θα παίζουμε Κυριακή – Τετάρτη. Ουσιαστικά μόνο αποκατάσταση προλαβαίνουμε να κάνουμε.

Είναι πολύ δύσκολο και εγκυμονεί κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές. Νιώθω χαρούμενος εδώ (σ.σ. στη Δράμα). Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα είναι πολύ καλοί μαζί μας και ο κόσμος αγαπά τη Δόξα. Είναι μεγάλη ομάδα η Δόξα. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο, θα είχαμε μια πολύ καλή έδρα.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad