Μαύρη σελίδα… (video)

Α.Ο. Χανιά | 27 Μαρτίου 2016, 19:07

Μια από τις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας του Α.Ο. Χανιά "γράφτηκε" την Κυριακή... Η διοίκηση των "μπλε" καθυστέρησε να καταβάλλει το σύνολο του ποσού που απαιτούνταν για το εξοδολόγιο των διαιτητών στον αγώνα με την Κέρκυρα στα Περιβόλια, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Γρατσάνης από τον σύνδεσμο Τρικάλων να κλείσει το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα της Χανιώτικης ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αναμέτρηση που είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι, καθυστέρησε να αρχίσει λόγω του ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλύψει τα έξοδα των διαιτητών.

Ο άρχοντας της αναμέτρησης Βαγγέλης Γρατσάνης, αποφάσισε να δώσει χρόνο στους γηπεδούχους ώστε να τακτοποιηθεί το ζήτημα. Αρχικά έδωσε διορία μέχρι τις 15:20 προκειμένου οι “κυανόλευκοι” να μαζέψουν το ποσό, καθώς οι οπαδοί ήταν ελάχιστοι που βρέθηκαν στα Περιβόλια και με το εξοδολόγιο να είναι αρκετά υψηλό καθώς ανερχόταν στις 2.050 ευρώ (από την Παρασκευή είχαν δοθεί ως προκαταβολή ακόμα 1.145 ευρώ). Τελικά οι άνθρωποι του ΑΟΧ κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό αλλά όταν το έκαναν, λίγο μετά τις 15.30, η προθεσμία του διαιτητή είχε παρέλθει και έτσι ο αυστηρός και ανένδοτος ρέφερι από τα Τρίκαλα, πήρε την απόφαση να κλείσει το φύλλο αγώνα, αν και οι δύο ομάδες του ζητούσαν να περιμένει όσο χρειαστεί.

Ως εκ τούτου, το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της Κέρκυρας με 0-3 και τα Χανιά κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό… Όχι μόνο γιατί μηδενίζονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και γιατί πλέον κινδυνεύουν και με αφαίρεση βαθμών. Αυτό σημαίνει πως οι “μπλε”, που τώρα είναι στους 25 βαθμούς μπλέκουν για τα καλά με τον υποβιβασμό, με την Παναχαϊκή που είναι κάτω από την ζώνη και με ένα ματς λιγότερο, να έχει 20 βαθμούς, ενώ την ίδια συγκομιδή έχει και ο Πανελευσινιακός που επίσης είναι κάτω από τη γραμμή και κυνηγάει τα Χανιά.

Επιπλέον ο ΑΟΧ κινδυνεύει και με βαρύ πρόστιμο που σε τέτοιες περιπτώσεις κυμαίνεται από 8.000 – 40.000 ευρώ καθώς ο αγώνας ήταν να μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ ΤV.

 

Δείτε το video από τα Περιβόλια

 

Estrella
Papantonakis Cards