legea hor

Μαυρεδάκης: Στην πορεία δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα

Νέος Σαμψών | 21 Φεβρουαρίου 2017, 22:26

Μεταμορφωμένο πρόσωπο παρουσιάζει στις τελευταίες αγωνιστικές της Γ' κατηγορίας ο Νέος Σαμψών που έχει βγει στην... αντεπίθεση και με τις τέσσερις σερί νίκες, εκ των οποίων οι δύο εκτός έδρας με Ήφαιστο και Ιωνία, ελπίζει στο δικό του "θαύμα" για την άνοδο του στις αγωνιστικές που απομένουν.

planakis

Συνοδοιπόρος της προσπάθειας αυτής είναι ο Στέλιος Μαυρεδάκης που “κοσμεί” με τη δική του παρουσία την ομάδα, την οποία έχει βοηθήσει φέτος, αλλά και τα τελευταία χρόνια-με εξαίρεση την περυσινή χρονιά στον Ηρακλή Νεροκούρου- σε μέγιστο βαθμό και από όλες τις θέσεις του γηπέδου.

Αυτό γιατί πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα, από τερματοφύλακας έως και σέντερ φορ και με μεγάλη επιτυχά, κάτι που είναι πολύ δύσκολο σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στο athlitiko μετά το ματς με την Ιωνία.

Ακολουθεί η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του:

Πέτυχες το ένα από τα τέσσερα γκολ με την Ιωνία και η ομάδα σου πήρε πολύ σημαντική νίκη που τη βάζει πλέον στη διεκδίκηση της ανόδου. Θεωρείς ότι η ομάδα σου θα μπορέσει να μπει “σφήνα” στους δύο πρωτοπόρους τους οποίους αντιμετωπίζετε στα επόμενα παιχνίδια;

Στάθηκα λίγο τυχερός στο γκολ με την Ιωνία, στην ομάδα μας όλα τα παιδιά προσπαθούνε και όλα βγαίνουν από την ομαδική προσπάθεια. Προσπαθώ και εγώ να συνεισφέρω ένα λιθαράκι για το καλό της ομάδας και χαίρομαι πολύ που το κάνω γιατί με έχουν βοηθήσει αρκετά αυτοί οι άνθρωποι.

Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να πάμε για πρωτάθλημα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και επειδή δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν πρόκειται από την πλευρά μας να δωθούμε σε κανένα. Μπορεί να μην μας βγήκαν κάποια αποτελέσματα, αλλά όπως φαίνεται και στα τελευταία ματς θα δίνουμε το 100% για να παίρνουμε τη νίκη.

Στην αρχή η ομάδα δεν φάνηκε έτοιμη, όμως τον τελευταίο καιρό το πρόσωπο έχει αλλάξει κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματα. Που οφείλεται αυτό;

Στην αρχή ήμουν τραυματίας όπως και κάποια άλλα παιδιά, αλλά όταν πέρασε ο καιρός και βρεθήκαμε όλοι, δείξαμε ότι είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτό φάνηκε κιόλας από τα αποτελέσματα. Μας βοήθησαν βεβαίως και οι προσθήκες του Τσαγκαράκη και του Σκουμπάκη για να μπορέσουμε να πάμε και εμείς πιο καλά.

Έχεις αγωνιστεί σε όλα τα χρόνια της πορείας σου σε όλες τις θέσεις του άξονα, ακόμα και ως… τερματοφύλακας και με μεγάλη επιτυχία. Πως το εξηγείς αυτό το γεγονός;

Θεωρώ ότι μπορώ να βγάλω ακόμα παιχνίδια τόσο στο κέντρο όσο και στην επίθεση. Όταν χρειαστεί θα γυρίσω και πάλι στην άμυνα που λόγω εμπειρίας θα μπορώ να βοηθήσω. Γενικότερα χαίρομαι που βοηθώ την ομάδα μου σε όποια θέση χρειαστεί.

mavredakis stelios

Στο τέλος ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει τον προπονητή του Κώστα Τζιγκουνάκη, αλλά και τον Πρόεδρο της ομάδας Μανούσο Βατσάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην ομάδα:

Στην ομάδα υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα και όλα ξεκινάνε από τον Πρόεδρο και τον Κώστα (σ.σ. Τζιγκουνάκη), ενώ σημαντική είναι η παρουσία  του αφανή ήρωα και γενικού αρχηγού της ομάδας Γιώργο Βολακάκη που μας παρέχουνε τα πάντα και θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θέλω να πω και στον Κώστα καλή επιτυχία στην καινούρια του προσπάθεια που πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά.

Επιμελεια:Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

 

karta antonis garden
pallas""