Ματζουράκης: Συγχαρητήρια στον Παράσχο για την ομάδα του

Πλατανιάς | 21 Φεβρουαρίου 2016, 23:37

Ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις από τον Γιάννη Ματζουράκη μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, με τον τεχνικό του Παναιτωλικού να εκφράζει συγχαρητήρια προς τον Γιώργο Παράσχο για την ομάδα που έχει φτιάξει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως είπε: «Ήταν ένα πλούσιο παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα και θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο (Παράσχο), έχει κάνει πολύ καλή ομάδα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις όμως είχαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα σήμερα. Είχαμε επίσης ένα καλό σχεδιασμό και ειδικά στο β’ ημίχρονο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το αν ήταν εντολή του να μένει ο Παναιτωλικός πίσω: «Όχι, αλλάξαμε 2-3 σχεδιασμούς».

Για το αν το 1-1 είναι δίκαιο: «Εχω εξηγήσει ήδη. Είχαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα σήμερα. Ναι μεν η ομάδα του Παράσχου έχει δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά τις απέκρουσε ο τερματοφύλακες, έξω δεν πήγε καμία και αυτό σημαίνει ικανότητα. Γι’ αυτό και το τόνισα. Ενας καλός τερματοφύλακας και μια καλή ομάδα. Και βέβαια στο β’ ημίχρονο κυνηγήσαμε (το γκολ). Βγήκαμε και με τον Ρουσκουγιέδα, βγήκαμε και με τον Κέσιο να κάνουμε φάσεις, με 10 παίκτες. Αρχίζουμε και συνηθίζουμε με 10 παίκτες, γιατί οι κάρτες οι δικές μας ήταν… μπασκετικές! Συνέχεια μένουμε με 10 παίκτες». 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania