Ματς πολλών ιδιαιτεροτήτων στη Βέροια

Πλατανιάς | 30 Οκτωβρίου 2016, 13:54

Αποστολή στη Βέροια σε ένα παιχνίδι πολλών ιδιαιτεροτήτων για τον Πλατανιά το απόγευμα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επιδιώκει ν’ ανακτήσει την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα δεν είναι καλύτερος!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα ζητούμενα για τον Πλατανιά είναι πολλά πάντως, καθώς καλείται να σκοράρει μετά από πέντε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου! Αυτό λοιπόν οι παίκτες του Παράσχου θα επιδιώξουν σήμερα να το σταματήσουν και να μπορέσουν να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όποιο κι αν θα μπορούσε να είναι αυτό. Εξάλλου και την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί στο πρόγραμμα αγώνας εκτός έδρας, με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και κατά συνέπεια η απόσπαση βαθμού ή βαθμών σήμερα στη Βέροια θα είναι σημαντική.

Αγωνιστικά, το ευχάριστο είναι ότι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος βρίσκεται στη διάθεση του Παράσχου, όπως εξάλλου και ο Γιώργος Μανούσος, το κενό του οποίου αποδείχτηκε… τεράστιο στο περασμένο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Πιθανή 11άδα το απόγευμα θα μπορούσε να είναι με: Σωτηρίου, Αποστολόπουλο, Καρυπίδη, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μανούσο, Μενδρινό, Γουνδουλάκη και Γιακουμάκη.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιώργος Μπλάνας από τη Μεσσηνία, με βοηθούς τους Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής) και Νατσιούλα (Λάρισας) ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παππάς (Αθηνών).

Η μετάδοση θα γίνει από το Novasports 3.

Estrella