Μαθιουλάκης στους παίκτες: Βελτίωση αλλιώς θα έχουμε αλλαγές το Γενάρη

Πλατανιάς | 1 Νοεμβρίου 2017, 23:16

Η επίσκεψη του προέδρου του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιουλάκη, δέσποσε στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο "ισχυρός άντρας" των "ερυθρολεύκων" ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στη συνέχεια του πρωταθλήματος και μέχρι το τέλος του α’ γύρου διαφορετικά, όπως επεσήμανε, θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό ο κ. Μαθιουλάκης απευθυνόμενος προς τους παίκτες, τους είπε τα εξής: «Στην ομάδα έγινε μια μεγάλη αλλαγή με την αποχώρηση του προπονητή. Από δω και στο εξής αυτό που ζητάω από εσάς είναι ο καθένας σας να προσπαθήσει για το καλύτερο. Να ξέρετε ότι όποιος δεν παρουσιάσει βελτίωση θα υποστεί συνέπειες το Γενάρη. Προπονητής θα είναι ο Νίκος Μαναρώλης μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Περιμένω από εσάς να αλλάξετε αγωνιστικό πρόσωπο και να παρουσιαστείτε πολλοί καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια, διαφορετικά θα έχουμε αλλαγές».

 

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη μέσα σε λίγο διάστημα που ο κ. Μαθιουλάκης επισκέπτεται τους παίκτες, έχοντας την ευκαιρία να τους μιλήσει. Η προηγούμενη ήταν μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό όπου τότε τους είχε μιλήσει σε σκληρή γλώσσα, χωρίς πάντως να υπάρξει η προσδοκώμενη βελτίωση όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα…

Estrella