Μαθιουλάκης: Και καλή ομάδα θα έχουμε και μια χαρά θα πάμε!

Πλατανιάς | 14 Ιουλίου 2017, 20:49

Πολύ αισιόδοξο το πρώτο μήνυμα από τον Μανώλη Μαθιουλάκη ενόψει της νέας σεζόν. Ο "ισχυρός άνδρας" του Πλατανιά τόνισε ότι έγινε μια ριζική ανανέωση στο ρόστερ και εξέφρασε την πίστη του ότι η σεζόν θα είναι αντίστοιχη ή και ακόμα καλύτερη από αυτή που πέρασε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον κ. Μαθιουλάκη έχουν ως εξής:

«Σήμερα ξεκινά επίσημα η νέα χρονιά. Ελπίζω, αγωνιστικά, η σεζόν να πάει καλύτερα από πέρσι, να μην έχουμε αναβολές και τα παιχνίδια να παίζονται στην ώρα τους. Εμείς, ουσιαστικά, κάνουμε μία καινούργια αρχή διότι με ό,τι έχει προηγηθεί και βασικά με τα συμβόλαια που έληξαν και ήταν πάρα πολλά κάναμε μία ριζική ανανέωση στην ομάδα. Τώρα, το μπαλάκι είναι, ας το πούμε έτσι, στον Παράσχο έτσι ώστε αυτούς τους καινούργιους παίκτες -που πιστεύω ότι είναι καλοί παίκτες- να τους μοντάρει και να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα είναι καλύτερο από το περσινό. Με αυτή τη φιλοδοξία είμαι… Εχουμε πάρει 10 παίκτες, πιθανώς να γίνουν 1-2 προσθήκες ακόμα. Θα το δούμε στις αμέσως επόμενες μέρες. Ευτυχώς οι μεταγραφές έγιναν και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Βουλγαρία θα πάει το 95% των παικτών και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Οχι για να έρθει να πληρώσει στο γήπεδο, αλλά για να γεμίσει το γήπεδο. Εχουμε ένα γήπεδο που βάζει 3.500-4.000 άτομα, πρέπει να είναι γεμάτο σε όλους τους αγώνες. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Κρήτη που είναι στην μεγάλη κατηγορία, που παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, που έχει φιλοδοξίες, που παίρνει μια πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα -ελπίζω φέτος ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να ενισχύσει την ομάδα. Από τη μεριά μας κάναμε ό,τι είναι δυνατόν. Κατεβάσαμε το διαρκείας στα 150 ευρώ, δηλαδή αυτό σημαίνει ένα δεκάρικο ο αγώνας. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας και όλα θα πάνε καλά».

Για το αν αισθάνεται ότι θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά για τον ίδιο ως πρόεδρος ή διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ: «Σαν πρόεδρος ήταν όλες δύσκολες! Φέτος η χρονιά θα έχει μια ιδιαιτερότητα, διότι πιστεύω ότι τελικά την ερχόμενη Τετάρτη, στην προκήρυξη του πρωταθλήματος οι ομάδες θα είναι 14. Αρα, οι ομάδες που θα φεύγουν είναι περισσότερες, άρα είναι και πιο δύσκολος ο ανταγωνισμός. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή ομάδα και θα πάμε μια χαρά».

Estrella