Μαθιουλάκης για ΠΑΟΚ: Δύσκολο παιχνίδι, θα δούμε τι θα γίνει

Πλατανιάς | 12 Δεκεμβρίου 2017, 15:37

Δηλώσεις για το ματς με τον ΠΑΟΚ παραχώρησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο Μανώλης Μαθιουλάκης. Κατά κύριο λόγο, ο πρόεδρος του Πλατανιά τοποθετήθηκε για τις τιμές των εισιτηρίων.

Ουσιαστικά, ο κ. Μαθιουλάκης κλήθηκε να εξηγήσει γιατί τα εισιτήρια στη θύρα 4 ανέρχονται στην τιμή των 30 ευρώ, επαναλαμβάνοντας αυτό που υπάρχει φέτος ως απόφαση στην ΠΑΕ ότι έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς και δεν μπορεί ν’ αλλάξει. Επίσης, ο ισχυρός άντρας του Πλατανιά ρωτήθηκε και για το αγωνιστικό μέρος του ματς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «ίσως είναι το πιο δύσκολο φετινό μας παιχνίδι. Έχουμε έξι βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα και καίγεται κι αυτός για βαθμούς από τη δική του σκοπιά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Μαν. Μαθιουλάκη στο “Metropolis” είναι οι εξής:

Για τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Υπήρχε μια πολιτική από την αρχή της σεζόν, από τον Ιούνιο συγκεκριμένα. Είχαμε πει ότι κατεβάζουμε στη μισή τιμή τα διαρκείας και τα κανονικά εισιτήρια θα είναι ακριβά. Το κάναμε αυτό ως δέλεαρ για να πουληθούν περισσότερο τα διαρκείας. Δεν αφορά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά τους πάντες. Παράπονα είχαμε και από τους φίλους του Παναθηναϊκού όταν ήρθε εδώ. Είναι μια γενική πολιτική που δεν μπορεί να αλλάξει σε ένα παιχνίδι, διότι δημιουργούνται εντυπώσεις».

Για το αν πρόκειται για αδικία για τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Συνιστά αδικία, όμως, δεν μπορεί επιλεκτικά για κάποια ομάδα να πάμε ανάποδα από αυτά που ορίσαμε τον Ιούνιο. Βρέθηκαν κακοπροαίρετοι στην Αθήνα να πουν “να δούμε τι θα κάνεις με τον ΠΑΟΚ”. Δεν είναι δυνατό να γίνει εξαίρεση για οποιαδήποτε ομάδα. Αν δεν το είχαμε ορίσει αυτό από τον Ιούνιο, δεν θα είχα πρόβλημα να βάλω γενική είσοδο στο ματς».

Για το αγωνιστικό σκέλος: «Ίσως είναι το πιο δύσκολο φετινό μας παιχνίδι. Έχουμε έξι βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα και καίγεται κι αυτός για βαθμούς από τη δική του σκοπιά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad