Μαθιουλάκης: Είναι παράλογο να ασχολούνται όλοι με τον αναπτήρα του Κουλιμπαλί

Πλατανιάς | 21 Ιαν 2016, 14:18

Ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης κλήθηκε να περιγράψει το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι παράλογο και εις βάρος του ποδοσφαίρου να ασχολείται όλη η Ελλάδα με τον αναπτήρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Επίσης ο κ.Μαθιουλάκης ξεκαθάρισε ότι κανείς φόβος και τρόμος δεν επικρατεί στον Πλατανιά όπως ανέφερε κάποιο site χθες, απόδειξη η δική του σημερινή συνέντευξη, αλλά τόσο του προπονητή και άλλων παικτών την επομένη του αγώνα. Επίσης τόνισε και πάλι, ότι ο Πλατανιάς δεν είναι εξαρτώμενος από τον Ολυμπιακό, απόδειξη το αποτέλεσμα του αγώνα της Δευτέρας, τον οποίο οι Πειραιώτες ήθελαν πολύ…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του που έγιναν sportfm 94.6

-για τις φήμες περί απαγόρευσης στους παίκτες να μιλήσουν για το θέμα:

«Επειδή πολλά λέγονται, υπάρχει ένα θέμα. Δεν έχει απαγορεύσει κανείς στους παίκτες του Πλατανιά να μιλάνε. Δεν είναι δυνατόν οι παίκτες να μην κάνουν άλλη δουλειά από το να συζητάνε για το παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δυνατόν να μιλάνε για το αν έπεσε αναπτήρας ή όχι. Το να συγκρίνουμε αυτά που έγιναν σε κάτι άλλους αγώνες με ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, με αυτό που έγινε προχθές στον αγώνα. “Σφάζονται” οι μεγάλοι και την πληρώνουν οι μικροί. Ο Πλατανιάς δεν έχει καμία δουλειά, υπάρχουν νόμοι, κανόνες και φορείς να ασχοληθούν από εδώ και πέρα».

-για το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί:

«Είδα ότι είδε όλη η Ελλάδα. Είδα σε βίντεο τη συγκεκριμένη φάση. Είδα ότι δείχνει ο παίκτης κάτι να τον ενόχλησε. Ρώτησα τον προπονητή των τερματοφυλάκων που στο ζέσταμα ήταν από εκείνη μου είπε πως είχαν πεταχτεί διάφορα αντικείμενα. Εγώ δεν είδα να πετάχτηκε κάτι, είδα τον παίκτη να αντιδρά σαν να πετάχτηκε κάτι. Όταν τον ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι ένιωσε κάτι και ότι είδε μπροστά του να υπάρχουν διάφορα αντικείμενα.

Είδα ότι ενοχλήθηκε από κάτι, αλλά η αντίδραση του παίκτη ευθυνόταν περισσότερο από την αντίδραση του άλλου παίκτη του Ολυμπιακού που του επιτέθηκε γιατί νόμιζε πως έκανε καθυστέρηση. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να κάνουμε την τρίχα, τριχιά.

Δεν επικρατεί φόβος στον Πλατανιά και δεν κρυβόμαστε. Την πρώτη μέρα βγήκα και είπα κάποια πράγματα, τώρα βγήκα και πάλι. Εάν ο Πλατανιάς φοβόταν και εξαρτιόταν από τον Ολυμπιακό, αφού ήθελαν τόσο τον αγώνα θα του τον δίναμε κι όμως δείξαμε το αντίθετο.

Κάτι ένιωσε, σημαίνει ότι κάτι τον ενόχλησε… Εμένα μου έκανε εντύπωση, ότι ένας αναπτήρας ο οποίος πάει και χτυπάει κάποιον γκελάρει πάνω του και πάει στο ένα με ενάμιση μέτρο, είναι δυνατόν ένας αναπτήρας να φτάσει τόσο μακριά; Οι παίκτες και ο προπονητής τερματοφυλάκων είδαν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή μπροστά από την θύρα 4 υπήρχαν αρκετά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Και στο γήπεδο να ήμουν δεν υπήρχε πιθανότητα να δω κάτι. Υπάρχουν οι αρμόδιοι άνθρωποι που θα αναλύσουν το βίντεο, απλώς λέω πως είναι παράλογο και εις βάρος του ποδοσφαίρου να ασχολείται όλη η Ελλάδα σήμερα με τον αναπτήρα του Κουλιμπαλί.

Λέω αυτό που πιστεύω, άσχετα με όλα τα υπόλοιπα θέματα που θα τα κρίνουν αυτοί που πρέπει. Θεωρώ ως αμερόληπτος παρατηρητής της διαδικασίας πως γίνεται πολλή κουβέντα… Δεν είπανε τίποτα για τον Πλατανιά που πήρε μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Το πρώτο κομμάτι αφήστε με να το απολαύσω και το δεύτερο αφήστε το να διερευνηθεί από τους αρμόδιους. Μην μου ζητάτε να μπω σε διαδικασία που δεν με αφορά. Από εκεί κι έπειτα αυτό που είδε όλη η Ελλάδα το τι συνέπειες θα έχει, δεν είναι δική μου δουλειά».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad