Μαθιουλάκης: Έχω βαρεθεί να ακούω ότι είμαστε παραμάγαζο του Ολυμπιακού

Πλατανιάς | 19 Ιαν 2016, 17:40

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανόλης Μαθιουλάκης, μίλησε για διάφορα θέματα και μεταξύ άλλων και για το παιχνιδι με τον Ολυμπιακό. Ανάμεσα σε αυτά που είπε, ήταν και για τις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ της χανιώτικης ομάδας και του Ολυμπιακού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δηλώσεις από τον κ. Μαθιουλάκη έγιναν στον Arena FM 89,4.

Για το σβήσιμο των φώτων: «Άκουσα ότι σβήσανε τα φώτα γιατί ο Πλατανιάς ήταν μπροστά στο σκορ, ενώ έσβησαν τα φώτα πριν μπει το γκολ. Έχει γελοιοποιηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ήμουν στην Τούμπα, αλλά δεν είδα την εκτέλεση του πέναλτι. Έφυγα από τη σουίτα. Κάπου αγανάκτησα με τον ΠΑΟΚ, γιατί όλοι μιλούσαν μετά για τα πάντα, εκτός από τη σφαγή που έγινε».

Για το σερί του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός τι τα θέλει τα 17 στα 17; Δεν το καταλαβαίνουν ότι αυτό διώχνει τον κόσμο;».

Για τον αναπτήρα που έπεσε χθες στα Περιβόλια: «Εχθές λόγω μιας απασχόλησης δεν ήμουν στο γήπεδο. Άκουσα ότι πετάχτηκε ένας αναπτήρας. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο Πλατανιάς είναι παραμάγαζο του Ολυμπιακού. Δεν είμαστε. Αν ίσχυε αυτό θα ήταν ευνοημένος ο Πλατανιάς. Ή η διαιτησία δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό ή ο Πλατανιάς δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad