Μασάδο για αναβολή: Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο

Football League 20 Οκτωβρίου 2016, 18:13

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ παραχωρεί ο Ούγκο Μασάδο, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Α.Ο. Χανιά, είναι οι εξής:

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο Ελλάδος: «Θα πάμε για τη νίκη. Ολοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, για το Κύπελλο, καθώς το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει. Θα παίξουν δυο καλές ομάδες της Football league και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Εμείς θα πάμε για να δώσουμε τα πάντα και να το κερδίσουμε».

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι είμαστε καλά. Μας έχει κουράσει η κατάσταση με την καθυστέρηση στο πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια. Εχουμε το Κύπελλο μπροστά μας και βλέπουμε τώρα αυτό το παιχνίδι, περιμένοντας να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα».

Για τη νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Τι να πω… Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαστε τρεις μήνες στο γήπεδο και δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο και βαρετό αυτό που συμβαίνει για τους παίκτες και πρέπει να μας καταλάβουν. Θέλουμε επίσημα παιχνίδια για να έχουμε κίνητρο και περιμένουμε την έναρξη».

Για την δουλειά που έχει κάνει ο ΟΦΗ και τους στόχους της φετινής χρονιάς: «Εχουμε πολύ καλή και δεμένη ομάδα. Εχουμε δουλέψει πολύ όλο το τιμ στο αθλητικό κέντρο. Είμαι βέβαιος ότι θα πάμε καλά».

Για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ: «Είχα ένα τραυματισμό στην αρχή, που με κράτησε πίσω ένα μήνα. Τώρα νοιώθω πολύ καλά. Εχω δουλέψει πολύ και μπορώ να δώσω πολλά στον ΟΦΗ. Είμαι σίγουρος για αυτό. Ηρθα για να τον βοηθήσω να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards