«Μας επιβαρύνει η διακοπή, δεν υπάρχει όμως άλλη οδός»

Επισκοπή | 3 Φεβρουαρίου 2023, 12:52

Γι' αυταρχισμό του υφυπουργείου Αθλητισμού να διανείμει το ποσό σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα είχαν συμφωνηθεί μιλά η ΠΑΕ Επισκοπή σε ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα, σχολιάζοντας την απόφαση που πάρθηκε για την αναβολή του πρωταθλήματος.

/Bella Pizza

«Ξέρουμε ότι αυτό επιβαρύνει τα οικονομικά μας ακόμη περισσότερο ενώ επηρεάζει κάθετα και το αγωνιστική εικόνα όλων μας. Δεν υπάρχει όμως άλλη οδός», σημειώνεται μεταξύ άλλων από την ΠΑΕ Επισκοπή.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με απόλυτη ικανοποίηση διαπιστώσαμε με το πέρας του διοικητικού συμβουλίου την Πέμπτη (2/2) στο οποίο δώσαμε το “παρών” να συντάσσονται όλες οι ΠΑΕ (και αυτές των ομάδων Β’ (ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’, ΠΑΕ Ολυμπιακός Β’, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ Β’) υπέρ του νόμιμου δικαιώματος να μας αποδοθεί το ποσό των 8,5 εκατ. ευρώ, κατ’ εφαρμογήν της Κοινής Υπουργικής Απόφασης του 2021, ποσό το οποίο είχε προϋπολογιστεί και το οποίο είναι απαραίτητο για τη βιωσιμότητα των σωματείων μας.

Ως ΠΑΕ Επισκοπή είμαστε αποφασισμένοι μαζί με όλα τα υπόλοιπα σωματεία-μέλη της SL2 να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας απέναντι στον αυταρχισμό του υφυπουργείου να διανείμει το ποσό σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα είχε υποσχεθεί πριν από λίγους μήνες. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε την απ’ αορίστω διακοπή του πρωταθλήματός μας. Ξέρουμε ότι αυτό επιβαρύνει τα οικονομικά μας ακόμη περισσότερο ενώ επηρεάζει κάθετα και το αγωνιστική εικόνα όλων μας. Δεν υπάρχει όμως άλλη οδός…

ΠΑΕ Επισκοπή.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad