Μαρτσούκος: «Όσα μας ενώνουν περισσότερα απ’ όσα μας χωρίζουν»

Super League 2 10 Μαρτίου 2023, 19:30

Ενότητα, συστράτευση και ομοψυχία ζήτησε ο νέος πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, ο οποίος τονίζει ότι η SL2 «θα κερδίσει όσα διεκδικήσει και όσα πραγματικά της αξίζουν».

/Bella Pizza

Με γραπτή δήλωση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της Super League 2 δίνει το “στίγμα” της επόμενης ημέρας ο νέος πρόεδρος. Ο Πέτρος Μαρτσούκος εμφανίζεται ενωτικός ευχαριστώντας και όσες ομάδες δεν τον ψήφισαν όπως και τον αντίπαλό του στην εκλογική “μάχη”, τον Αντώνη Ροκάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Super League 2:

«Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, φίλαθλοι,

Ήταν μεγάλη μου τιμή να διεκδικήσω, αλλά πλέον μεγαλύτερη ευθύνη να ηγούμαι από το αξίωμα του προέδρου στην Super League 2.

Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εκπροσώπους των ομάδων με δικαίωμα ψήφου, που με τη στάση και τη συμπεριφορά τους συνετέλεσαν σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα αρχαιρεσιών.

Κι εκείνες που με τίμησαν δια της ψήφου τους, αλλά κι εκείνες που είχαν διαφορετική επιλογή.

Όπως ευχαριστώ και τον κύριο Αντώνη Ροκάκη, με τον οποίο υπήρξαμε “αντίπαλοι” αποκλειστικά και μόνον στην εκλογική διαδικασία.

Όλοι μας είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι στο άθλημα που έχουμε αγαπήσει, δεθεί και πονάμε. Το ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα σε αυτό το ποδόσφαιρο για το οποίο αιμορραγήσαμε οικονομικά για να το στηρίξουμε την τελευταία περίοδο, τόσο της οικονομικής κρίσης, όσο και της πανδημίας του Covid-19.

Είναι μονόδρομος, λοιπόν, αγαπητοί συνεργάτες να κάνουμε μία νέα αρχή.

Και σας αποκαλώ συνεργάτες, διότι έχετε τον λόγο μου και την απόλυτη δέσμευσή μου, πως αντιπαλότητα θα υπάρχει μόνο στο πρωτάθλημα, στους αγωνιστικούς χώρους και μόλις για 90 λεπτά.

Δεν πρέπει να επιστρέψουμε σε ατραπούς του παρελθόντος. Δεν χωράνε οι κόντρες, οι αντιπαραθέσεις, οι έριδες μεταξύ μας. Έχουμε κοινούς στόχους, διεκδικήσεις και οράματα.

Για να διεκδικήσουμε, λοιπόν, αυτά που μας αξίζουν χρειάζεται ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ και ΟΜΟΨΥΧΙΑ.

Διαθέτουμε ένα καταπληκτικό εμπορικό προϊόν στον προθάλαμο της πρώτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, της Super League.

Για το συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να δείξουμε ενωμένοι στον κόσμο που είναι διψασμένος για ποδόσφαιρο, στους χορηγούς που μας περιμένουν, στην ευνομούμενη Πολιτεία με την οποία δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα απολύτως και θεωρούμε πως θα είναι αρωγός στην εξεύρεση άμεσων και δίκαιων λύσεων.

Θεωρούμε και πιστεύουμε, πως ο πρώτος τη τάξει υπεύθυνος του Αθλητισμού στην χώρα μας θα δείξει την ευθυκρισία, την καλή θέληση και θα σταθεί αρωγός μας, ώστε να αποδράσουμε από το τέλμα.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης έχει αποδείξει πως θέλει, μπορεί και θα ενσκήψει στα διαιωνιζόμενα προβλήματά μας, όπως έχει κάνει δημιουργικά κι αποφασιστικά στο παρελθόν σε παρόμοιες καταστάσεις.
Χρειαζόμαστε την επανεκκίνηση. Απαιτούμε τα κεκτημένα. Ξεκινάμε με στέρεες βάσεις συνεργασίας, ομοψυχίας, αλληλεγγύης.

Να ξέρετε ότι αυτά που μας ΕΝΩΝΟΥΝ είναι απείρως περισσότερα απ’ όσα μας ΧΩΡΙΖΟΥΝ. Και έτσι, με αυτό το σκεπτικό και τη νοοτροπία πρέπει να πορευτούμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση και κυρίως όλους εσάς που έχουμε επί ώρες συζητήσει και συμφωνήσει για τις λύσεις που θα μας βγάλουν από το τέλμα και τα αδιέξοδα.

Πρέπει ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ να ξεκινήσουμε σκληρή δουλειά από ΧΘΕΣ. Και να είστε βέβαιοι πως η SUPER LEAGUE 2 θα κερδίσει και ΟΣΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ και ΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

Νομίζω πως όλοι μας έχουμε ευθύνες και υποχρεώσεις, ώστε το ποδοσφαιρικό προϊόν που αφαιρέθηκε από τον φίλαθλο κόσμο να επιστρέψει στον φυσικό του χώρο με δυναμική, θέαμα αλλά και Fair Play απ’ όλους.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικώς.

Mε τιμή
Πέτρος Μαρτσούκος.
Πρόεδρος Super League 2»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad