Μαρτσάκης-Μπαμπούλιας οδήγησαν τον Νέο Σαμψών

Νέος Σαμψών Νέοι Μινωταύρου | 27 Νοεμβρίου 2022, 18:43

O Nέος Σαμψών παρουσιάστηκε άκρως αποτελεσματικός απέναντι στους Νέους Μινωταύρου και πήρε εμφατική νίκη με 4-0, με πρωταγωνιστές τους Μαρτσάκη και Μπαμπούλια.

Oinolatris

Συνεχίζει να βελτιώνει την εικόνα του και τη βαθμολογική του συγκομιδή ο Νέος Σαμψών, που δεν άφησε κανένα περιθώριο σε αυτό το ματς. Αντίθετα δε μπόρεσαν οι Νέοι να δώσουν συνέχεια στην απίθανη νίκη που πέτυχαν απέναντι στον Ηφαιστο την περασμένη αγωνιστική.

Μόλις στο 3′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι, μετά την πάσα του Δόβελου και το σουτ του Μαρτσάκη. Ο ίδιος παίκτης στο 30′ διπλασίασε τα τέρματα και έδωσε στο ημίχρονο σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Η είσοδος του Μπαμπούλια στο 56′ έφερε πολύ γρήγορα το 3-0 για τον  Νέο Σαμψών, αφού ελάχιστα δευτερόλεπτα αφότου μπήκε, βρήκε και δίχτυα. Με κοντινό σουτ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε λίγο μετά και το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Τρίγκας Βοηθοί: Μπαντά – Τίκας

Νέος Σαμψών (Παναγιώτης Παλαθούρας): Βίνιος, Σαρτζετάκης, Διαμαντάκης (83′ Ψεγιανάκης Χ.), Κοντός, Βαρίκος, Μανατάκης (56′ Μπαμπούλιας), Λαβράνος Α. (65′ Ευθυμάκης), Μαρτσάκης (83′ Ψεγιανάκης Γ.), Ματσαμάκης, Μπολανάκης, Δόβελος

Νέοι Μινωταύρου (Νίκος Τσεσμελής): Ανδρεαδάκης, Βακάκης (63′ Ταχιράι), Χαλεβελάκης (71′ Καράκης), Νεραντζάκης, Πατεράκης, Ζαΐμης (46′ Χαραλαμπάκης), Τζωρτζάκης, Τσεσμελής, Στόιτσος Α. (46′ Αλεξάκης), Στόιτσος Ι.

 

Estrella

Rabona ad