Μαρκουτσά: Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 25 Φεβρουαρίου 2023, 20:25

«Από το πρώτο λεπτό να μπούμε συγκεντρωμένες, να εκτελέσουμε τις εντολές που θα μας δοθούν από τους προπονητές και πάμε για το διπλό» δηλώνει η επιθετικός της ΡΕΑ, Δήμητρα Μαρκουτσά.

Στον Υμηττό από την Ολυμπιάδα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (26/02, 15:00) η ΡΕΑ, με τη Δήμητρα Μαρκουτσά να δηλώνει στη Facebook σελίδα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας:

«Θεωρώ πως θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, όμως, πρέπει να γυρίσουμε με τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε θεωρητικά να έχουμε εξασφαλίσει και μία θέση στην τριάδα για τα πλέι οφ.

Σίγουρα η διακοπή μας έκανε καλό σαν ομάδα, δουλέψαμε ακόμα πιο πολύ τον τρόπο παιχνιδιού μας, βάλαμε καινούρια πράγματα, υπήρχε ο χρόνος και η υπομονή από όλες μας για να είμαστε όσο πιο προετοιμασμένες γίνεται για τον Κυριακάτικο αγώνα.

Φυσικά, όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, τους νικήσαμε στον πρώτο γύρω οπότε αυτό μας δίνει μια παραπάνω ώθηση.

Από το πρώτο λεπτό να μπούμε συγκεντρωμένες, να εκτελέσουμε τις εντολές που θα μας δοθούν από τους προπονητές και πάμε για το διπλό.»

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad