Μαρκό: «Το διαιτητικό λάθος ήταν εξόφθαλμο»

Γ' Εθνική 16 Νοεμβρίου 2022, 22:52

Στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης της Μαρκό με τον Γιούχτα ο Κράσι πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με ανάποδο ψαλίδι, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ λίγο νωρίτερα εντός της μικρής περιοχής.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μαρκό δημοσιοποίησε το βίντεο με το ακυρωθέν γκολ, το οποίο “συνοδεύει” με την κάτωθι ανακοίνωση:

«Σαν Γ.Σ. Μαρκό έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι κάθε αγωνιστική να λαμβάνουμε μέρος στο παιχνίδι της εκάστοτε διαιτησίας καθώς θεωρούμε ότι και τα λάθη των διαιτητών είναι ανθρώπινα.

Στον αγώνα όμως της Κυριακής διαπιστώσαμε ύστερα και από το βίντεο του αγώνα πως το διαιτητικό λάθος εις βάρος μας στο 87′ λεπτό της αναμέτρησης ήταν εξόφθαλμο αλλά θέλουμε να πιστέψουμε ότι ήταν ανθρώπινο λάθος που βέβαια μας στέρησε 2 πολύτιμους βαθμούς.

Σας παραθέτουμε το βίντεο στο οποίο φαίνεται πεντακάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένα επιθετικό φάουλ πριν σκοράρει ο Κράσι. Ελπίζουμε να μην αναγκαστούμε ξανά στο άμεσο μέλλον να προβούμε σε παρόμοιες ανακοινώσεις καθώς δεν είναι της φιλοσοφίας μας.»

Estrella
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad