Μάρκο Σίλβα: Συνεχίζω να δουλεύω για τον Ολυμπιακό

Πλατανιάς | 19 Ιαν 2016, 0:56

Πιστός στον Ολυμπιακό δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Μάρκο Σίλβα, ερωτηθείς για το ενδιαφέρον που παρουσιάζεται αυτές τις μέρες από την Πόρτο. Σε ό,τι αφορά το ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε ότι οι παίκτες του δεν ήταν αποτελεσματικοί κι έτσι δεν κατάφεραν να φτάσουν σε μία νέα νίκη στο πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ξεκινώντας, ο Μάρκο Σίλβα ρωτήθηκε για την πρώτη απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: «Σήμερα πραγματικά δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε για να κερδίσουμε. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που ξεκίνησε πολύ επιθετικά. Προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι στα πρώτα 20-25 λεπτά. Εμείς δείξαμε αντίδραση από εκείνο το σημείο και μετά, δεν παίξαμε γρήγορο ποδόσφαιρο στα πρώτα λεπτά αλλά από την στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ και μετά αντιδράσαμε, ξεκινήσαμε να παίζουμε πιο γρήγορα και είχαμε ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε στο α’ ημίχρονο, όμως δεν το καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ ό,τι στο πρώτο. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε περισσότερες φορές. Ο Πλατανιάς έπαιξε τελείως αμυντικά, έχοντας κλειστεί όλη η ομάδα πίσω όμως αυτό που μας έλειπε, ήταν η αποτελεσματικότητα. Παρόλο που δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για να μπορέσουμε να βάλουμε γκολ δυστυχώς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις ένα παιχνίδι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Για το ποιο είναι το… δέλεαρ πλέον για τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που χάθηκε το σερί των νικών: «Το κίνητρο και ο στόχος μας πάντοτε ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε στην Ελλάδα. Ποτέ δεν είχαμε διαφορετικούς στόχους και ποτέ δεν είπαμε ότι ο σκοπός μας ήταν να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς να χάσουμε πουθενά βαθμούς. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα χωρίς να χάσεις ούτε ένα βαθμό. Ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο… Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι στο σημερινό παιχνίδι είμαστε απογοητευμένοι, με την έννοια ότι δεν το κερδίσαμε αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι η πρόθεσή μας ήταν φυσικά να κερδίσουμε. Δεν έχουμε παράπονο από τη συμπεριφορά των παικτών μας γιατί παρόλο που δεν κατάφεραν να είναι αποτελεσματικοί στις προσπάθειές τους να βάλουν γκολ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε την πρόθεση να κερδίσουμε. Πάντα πηγαίνουμε στα παιχνίδια με σκοπό να τα κερδίσουμε, γι’ αυτό είμαστε και σ’ αυτή τη θέση που βρισκόμαστε. Δεν κρύβουμε ότι ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουμε, όμως ξέρουμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην χάσουμε κάπου βαθμούς. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, όμως αυτή τη στιγμή το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει και ξεκινάμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο».

Για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σχετικά με την Πόρτο: «Ο Τύπος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Τελείωσα μόλις ένα παιχνίδι ως προπονητής του Ολυμπιακού και ξεκινάω να προετοιμάζω το επόμενο ως προπονητής του Ολυμπιακού. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν κι εσείς το ξέρετε από πρώτο χέρι, αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι δεν είναι πάντα αλήθεια. Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με το θέμα και συνεχίζω να δουλεύω για τον Ολυμπιακό».

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad