Μάρκο Σίλβα: Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε μια δίκαιη νίκη

Πλατανιάς | 7 Ιανουαρίου 2016, 22:54

Για τον σεβασμό που επέδειξε η ομάδα του απέναντι στον Α.Ο. Χανιά και τη διοργάνωση του Κυπέλλου έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα. Ακόμη, ο Πορτογάλος είπε ότι δόθηκε χρόνος σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να αγωνιστούν και πως έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους.

Να σημειωθεί ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν δέχτηκε ερωτήσεις, διότι ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε χαρακτηριστικά ότι, «βιαζόμαστε να φύγουμε».

Η τοποθέτηση του κ. Σίλβα: «Πετύχαμε μία απόλυτα δίκαιη νίκη. Κάναμε τη δουλειά μας και αυτό που ήταν υποχρέωσή μας. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, τη διοργάνωση, τους φιλάθλους μας, αλλά κυρίως τη δουλειά μας. Έπρεπε λοιπόν να έρθουμε εδώ και να δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι γι’ αυτή τη νίκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι προφανώς και σε μία φάση από στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ, κάτι το οποίο έπρεπε να προσέχουμε, γιατί όταν είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο ξέραμε ότι έχει παίκτες που θα ήταν επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις. Έτσι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από δικές μας απροσεξίες και δικά μας λάθη. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ κι έτσι πετύχαμε μια απόλυτη επικράτηση. Το σημαντικό είναι ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νέους παίκτες οι οποίοι είχαν καιρό να αγωνιστούν. Είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για μας αυτό, εξίσου σημαντικό είναι όμως το γεγονός ότι πήραμε τη νίκη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad