Μαρκάκης, με τη… βούλα η επιστροφή

Ικαρος Μουρνιών | 31 Μαΐου 2021, 13:31

Το 2004 ο Γιάννης Μαρκάκης αναλάμβανε τον Ικαρο Μουρνιών για πρώτη φορά και 17 χρόνια μετά θα αρχίσει η δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Ο σύλλογος από το Πασακάκι επιβεβαίωσε την είδηση που ανέφερε πρόσφατα το athlitiko για την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα όπως τονίζει ήταν η 5η προσπάθεια επιστροφής του που έγινε τα τελευταία 5 χρόνια!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ένας φίλος έφυγε ένας φίλος έρχεται! Μετά την επανεκκίνηση της Γ εθνικής κατηγορίας & την απορρόφηση του πρώην προπονητή της ομάδας μας Μανώλη Πηγουνάκη από την ομάδα του Άρη Σούδας σε ρόλο Τεχνικού Διευθυντή τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο σύλλογο μας στην δεύτερη θητεία του αν και δεν ολοκληρώθηκε λόγο της πανδημίας.

Η αναζήτηση του νέου προπονητή δεν κράτησε και πολύ μιας και ο πρώτος στόχος για την θέση αυτή καταρρίφθηκε με επιτυχία στην πέμπτη προσπάθεια της ομάδας μας τα τελευταία 5 χρονιά να επανεντάξει τον Γιάννη στην θέση του προπονητή.

Ο πρώην τεχνικός του Ηφαίστου Γιάννης Μαρκάκης θα οδηγήσει την ομάδα μας στο προσεχές πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν η δεύτερη θητεία του ξεκινάει μετά από 17 χρονιά με την πρώτη να είχε ξεκινήσει το 2004 οδηγώντας μάλιστα την ομάδα μας για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο περιφερικό πρωτάθλημα την περίοδο 2007-2008..

Οι ομάδες που κοουτσάρει χαρακτηρίζονται από το καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, ένα στοιχείο που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του Μαρκάκη, καθώς είναι λάτρης αυτού του τρόπου παιχνιδιού. Βοηθώντας με τις γνώσεις του και την εμπειρία του στην οργάνωση της ακαδημίας μας που βρίσκεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ καθώς είναι κάτοχος UEFA A’ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ όπως και γυμναστής στο δημοτικό σχολείο της γειτονιάς μας .. Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα της γειτονιάς σου και σου ευχόμαστε ο διορισμός της οργανικής θέσης που περιμένεις να γίνει εντός του Νομού μας ώστε να διευκολύνει το έργο σου.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad